Zvijezde koje su toliko nalik jedna drugoj da bismo pomislili da su braća ili sestre

Na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa pravu pomutnju izazvala je glumica Kaley Cuoco, poznatija po ulozi Penny u seriji Teorija velikog praska. Naime, Kaley je toliko nalikovala na kolegicu Jennifer Aniston da su se brojni obožavatelji zapitali kada je Jennifer Aniston promijenila ime u Kaley Cuoco.

Osim popularnosti, bogatstva i istog zanimanja, još neke zvijezde veže i veoma sličan izgled. Kod nekih od njih sličnost je toliko nevjerojatna da izgledaju kao jednojajčani blizanci. Na našem popisu pronašlo se 12 glumica i glumaca, odnosno šest parova za koje vjerujemo kako bi mogli jedni drugima bez problema uskočiti i zamijeniti se na setu. Uvjeri se i sama!

Jennifer Aniston i Kaley Cuoco 

Čini se da je Jennifer Aniston dobila svoju 16 godina mlađu nasljednicu. Naime, glumica Kaley Cuoco pojavila se na dodjeli Zlatnih globusa nevjerojatno nalikujući na Jennifer Aniston. Osim jako sličnog izgleda, Kaley je imala i iste izraze lica kao Jen, a čak je i slično pozirala.

 | Autor: miss7/Profimedia/Twitter

Vanda Winter i Nataša Janjić 

Naše domaće glumice imaju gotovo identičnu boju kose, a osim toga dijele i sličan oblik lica te osmijeh. Usudili bismo se reći da je “jedina” razlika na njihovim licima boja očiju – Vanda ima smeđe, a Nataša plave. Glumice imaju čak sličan i stil odijevanja.

 | Autor: Miss7/Instagram

Daniel Radcliffe i Elijah Wood 

Jesi li ikada primijetila da ove slavne junake popularnih filmova Harry Potter i Gospodar prstenova veže i nevjerojatna sličnost? Iako je razlika između njih osam godina, i ovaj glumački par izgleda poput braće blizanaca. Obojica imaju prodorne plave oči, gotovo identičan osmijeh, jako slične crte lica i smeđu kosu.

 | Autor: miss7/Profimedia

Natalie Portman i Kiera Knightley 

Ove žene toliko nalikuju da su neki novinari otišli čak korak dalje pa su im pokušali pronaći zajedničke pretke. To im nije pošlo za rukom jer ove dvije glumice ne veže baš nikakvo krvno srodstvo. Utoliko je fascinantnije što su toliko slične. Keira Knightley čak je zamijenila Natalie Portman u prvoj epizodi Star Warsa i tada ih zbog šminke baš nitko nije mogao razlikovati.

 | Autor: miss7/Profimedia

Javier Bardem i Jeffrey Dean Morgan 

Sličnost između ovih glumaca je zapanjujuća. Javier Bardem prvi je španjolski Oskarovac i suprug glumice Penelope Cruz, a Jeffrey Dean Morgan američki je glumac. Obojica ima smeđu kosu i smeđe oči, imaju gotovo isti oblik obrva i crte lica. Stoga ne čudi da ih ljudi nerijetko miješaju.

 | Autor: miss7/Profimedia

Hilary Swank i Jennifer Garner 

I ove američke glumice veže fascinantna “sestrinska” sličnost. Osim smeđe boje kose i očiju, glumice imaju i slične crte lica, nos i usne. Čak su i po godina jako blizu – Jennifer Garner starija je samo dvije godine od Hilary Swank. Njihovi brojni fanovi priznali su na različitim forumima da ih i oni sami često miješaju.

 | Autor: miss7/Profimedia

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *