Zlatko Dalić stiže na ‘Blatničke note dobrote’

Na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici, po sedmi put, 6. kolovoza održat će se humanitarni koncert „Blatničke note dobrote“. Organizacijski odbor se potrudio i pripremio sve za još jednu nezaboravnu noć u Donjoj Blatnici.

Kako doznaje Brotnjo.info, poziv organizatora da nazoči ovom događaju vrlo rado je prihvatio i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, viceprvak svijeta, Zlatko Dalić, koji gdje god da se pojavi izazove erupciju oduševljenja.

U Blatnicu će se u ponedjeljak sliti desetci tisuća Hrvata iz svih krajeva svijeta. Vrijeme je godišnjih odmora, a nije tajna da mnogi svoj odmor planiraju za vrijeme održavanja Blatničkih nota dobrote, kako bi mogli nazočiti svehrvatskome zajedništvu.

Svoj nastup na Blatničkim notama dobrote potvrdili su: Ivan Zak, Mladen Grdović, Opća Opasnost, Mia Dimšić, Grupa Vigor, Šima Jovanovac & Fijaker, Dalmatino, Ivana Marić, dr. Mića Pehar, Jozo Vučić, Zoran Begić, Pero Gudelj & prijatelji, Ante Matić, Robert Čolina, Dragan Bukmir, Mate Bulić i jedan gost iznenađenja.

Za sve posjetitelje je osiguran prostran parking, a brojni redari će se pobrinuti da sve protekne u najboljem redu. Ulaznice će se moći nabaviti na štandovima u neposrednoj blizini mjesta održavanja koncerta, dok je ulaz za djecu besplatan.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *