Zamjenica brani predsjednika

Borjana Krišto, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića, koja je ujedno i predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamenta BiH, izjavila je u četvrtak kako su bošnjački političari i mediji problematizirali prisutnost čelnika HDZ-a BiH Dragana Čovića na proslavi Dana Republike Srpske kako bi pokušali prikriti zločine koje su postrojbe Amije BiH počinile prije 25 godina u Buhinim Kućama u središnjoj Bosni te opravdati pokušaje preglasavanja Hrvata.

“Nije poanta u Draganu Čoviću niti činjenici gdje je on bio jučer, poanta je u izmišljanju krize i skandala čiji je jedini cilj bio da do šire javnosti u BiH ne dođu vijesti iz Viteza. Umjesto da su se bavili zločinom u kojem je ubijen dvogodišnji dječak među više od 20 osoba hrvatske nacionalnosti, izabrali su svjesno stvarati lažne vijesti i krive interpretacije”, rekla je Krišto za portal Dnevnik iz Mostara.

Čovićeva zamjenica Krišto kazala je kako interpretacija Čovićeve nazočnosti u Banjoj Luci predstavlja “uobičajene metode sarajevske političke i medijske mašinerije” koje su po njoj izmislile kako bi zataškali obljetnicu zločina Armije RBiH u Buhinim kućama.

“To je matrica i ponašanje koje 20 godina ne samo da gledamo, nego živimo u BiH, od koje pokušavaju stvoriti bošnjačku nacionalnu državu”, kazala je Krišto.

2 thoughts on “Zamjenica brani predsjednika

 • siječanj 10, 2019 at 10:42 pm
  Permalink

  Naravno, pa nece napadati svoga sefa, usput, govna oboje i on i ona.

  Reply
 • siječanj 10, 2019 at 11:43 pm
  Permalink

  Sarajevu muslimanima i Zapadu ovde NE ogovara mir i stabilnost vec nesigurnost nered i haos zato im i smeta saradnja i postovanje izmedju Covica i Dodika.

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *