Zabrana rada zbog dolaska Lavrova

Gradska uprava Banja Luka priopćila je da će  u pojedinim dijelovima grada u petak privremeno biti zabranjen rad ugostiteljskih i poslovnih objekata zbog posjete ministra vanjskih  poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova.

Rad ugostiteljskim i poslovnim objektima bit će zabranjen danas od 12.00 do 20.00 sati, a odnosit će se na objekte u 20 ulica na području grada i na Trg Republike Srpske.

Ova naredba donesena je na zahtjev MUP-a Republike Srpske, a njenu provedbu će nadzirati gradski Odjel komunalne policije uz asistenciju pripadnika MUP-a Republike Srpske.

Povodom posjete visokog dužnosnika Ruske Federacije, MUP RS-a je priopćio da će danas u vrijeme dolaska i odlaska ruske delegacije biti zabranjeno kretanje motornim vozilima, te ograničeno kretanje drugih učesnika u prometu, uključujući bicikliste i pješake, na trasi kretanja delegacije od Međunarodnog aerodroma Banjaluka u Mahovljanima do grada od 14.00 do 16.00 sati, kao i od 18.00 do 19.30 sati.

Ova zabrana bit će na snazi i u ulicama Gundulićevoj, Olimpijskih pobjednika i u dijelu Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića za vrijeme aktivnosti Sergeja Lavrova.

Iz MUP-a Republike Srpske dodaju da će u danas biti zabranjen prijevoz eksplozivnih materija, kao i prometa za teretna vozila ukupne nosivosti veće od 7,5 tona na području Banjaluke, Laktaša, Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *