Vozio u suprotnom smjeru, frontalno se zabio u drugi auto, izašao iz vozila i počeo bježati

U zagrebačkim Gajnicama dogodila se stravična dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, pri čemu je teško ozlijeđen vozač automobila koji je završio na krovu. Prebačen je u teškom stanju u bolnicu Sestara milosrdnica.

Prema izjavama očevidaca, automobil Opel Astra bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka najprije je kod Centra Ivan Vučetić skrivio prometnu nesreću u kojoj je sudjelovalo još jedno vozilo. Potom je nastavio voziti u suprotnom smjeru, kršeći prometna pravila, te se na raskrižju Aleje Bologne i ulice Medpotoki sudario s automobilom koji se regularno uključivao na glavnu prometnicu. Vozač Opela Astre potom je izašao iz automobila i krenuo bježati, ali je sustignut i uhićen.

Automobil u kojega se zabio uništen je i zapalio se, a vozač je u teškom stanju. Jedan od sudionika nesreće, kao kolateralna žrtva, je i vozilo Ubera. On se kretao krajnjom lijevom trakom u smjeru zapada kada je u njegov bočni lijevi dio naletjelo goruće vozilo koje se zaustavilo na travnatom dijelu i okrenulo na krov. Policija utvrđuje točne okolnosti nesreće, koje će biti poznate nakon istrage.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *