Vlašić: Idemo se suprotstaviti dobrom obranom i skokom, a Igokea je i dalje favorit

Finalna serija košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine je na startu ponudila još jedan pokazatelj da se može dogoditi preokret u natjecanju jer je Zrinjski u Mostaru po treći put ove sezone savladao Igokeu (73:67), kao klub koji je posljednjih pet sezona dominirao natjecanjima u BiH te osvojio pet vezanih titula prvaka.

Poslije pobjede u prvom meču finala, serija se seli u Laktaše gdje će Igokea večeras (20.15 sati) pokušati stvari vratiti na početak. Novi prvak BiH će biti ekipa koja dođe do tri pobjede.

– Očekuje nas teška utakmica i domaćin koji sigurno ima svoje motive nakon ovoga poraza. Mi smo izanalizirali prvu utakmicu, podvukli neke zaključke te u ovom kratkom vremenu ispravili sve što nije bilo dobro. Idemo da se suprotstavimo dobrom obranom i skokovima, ali sigurno da će nam trebati napadačka uspješnost te ćemo kroz sve to polako tražiti svoju šansu da budemo što duže u utakmici, a što će biti sigurno veliki plus za nas, istakao je trener Plemića Hrvoje Vlašić koji je još jednom kazao kako je aktualni prvak BiH i dalje favorit finalne serije.

Međutim očito je poslije tri pobjede ove sezone (dvije u Ligi za prvaka i jedne u finalu doigravanja) da i Zrinjski ima svoje šanse.

– Igokea je favorit na domaćem terenu. Očekuje nas još jedna teška utakmica u Laktašima. Nakon naše domaće pobjede mi u ovu utakmicu ulazimo potpuno rasterećeni. Vjerujem u momčad i idemo dati sve od sebe pa neka bolji pobijedi, najavio je košarkaš Zrinjskog Ivan Miličević. J.S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *