VIDEO: Željko Joksimović poziva na koncert u Mostaru

Regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović održat će veliki solistički koncert u subotu, 9.6.2018. na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

Kolika je zainteresiranost za ovaj koncert pokazuje i činjenica da je rasprodano već pola kapaciteta stadiona gotovo mjesec dana prije održavanja.

Ulaznice su u pretprodaji na info pultu Mepas Mall-a, sustavu kupikartu.ba, a od danas se otvaraju i nova prodajna mjesta- poslovnice agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg.

Dostupne  su po pretprodajnim cijenama- 15 KM (gornja tribina), 20 KM (donja tribina), 30 KM FAN PIT i 35 KM VIP BACKSTAGE do 1. lipnja, nakon čega će biti po većim cijenama.

Organizatori koncerta-agencija PRimera, studentima su omogućili kupovinu ulaznica po povoljnijim cijenama- 10 KM (gornja tribina) i 15 KM (donja tribina) sve do nedjelje, 20. svibnja.

Studenti ulaznice po ovim cijenama mogu kupiti isključivo uz predočenje indexa (najviše 2 ulaznice na jedan index) u Forest Lounge bar-u u SPO Orca u Mostaru.

Požurite po najpovoljnije ulaznice za spektakularni koncert ŽELJKA JOKSIMOVIĆA u MOSTARU.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *