Pod Starim mostom koncert Dine Merlina

Na svojevrstan način ovaj glazbeni događaj je nesumnjivo svojevrsna kulminacija manifestacije ‘Mostarsko ljeto 2018’, a moguće, uz predstojeće ‘Red bull-ove’ skokove koji će biti održani u rujnu i cijele mostarske turističke sezon

Dugo najavljivani spektakularni koncert Dine Merlina u Mostaru održat će se ove subote pod Starim mostom i pod otvorenim nebom uz Neretvu u Starom gradu u Mostaru. Na svojevrstan način ovaj glazbeni događaj je nesumnjivo svojevrsna kulminacija manifestacije ‘Mostarsko ljeto 2018’, a moguće, uz predstojeće ‘Red bull-ove’  skokove koji će biti održani u rujnu i cijele mostarske turističke sezone.

Važne upute

Tim povodom, u ime organizatora manifestacije „Mostarsko ljeto 2018“ i koncertne organizacije Stage Art, zamolili su sve posjetititelje koncerta, medije i ljude dobrih namjera, o važnim da se pridržavaju izdatih uputa.
Za koncert Dine Merlina koji je zakazan u okviru manifestacije „Mostarsko ljeto 2018“ preostalo je vrlo malo ulaznica, što je opravdalo očekivanja koncertnih organizatora i organizatora „Mostarskog ljeta“, kažu organizatori.
Preostale ulaznice mogu se u ovom kratkom vremenu osigurati kupovinom na već poznatim prodajnim mjestima, kao i putem online kupovine.
Organizatori naglašavaju da se ulazi za sve posjetitelje  otvaraju  u 19 sati. Posjetitelji sa ulaznicom parter, VIP1, VIP2 i VIP 3 odnosno FAN PIT, ulaze kroz ulicu Gojka Vukovića, dok  će posjetititelji sa ulaznicom VIP A moći ući kroz Stari Grad pored restorana „Šadrvan“.
Organizatori mole sve posjetitelje  i turističke agencije koje imaju organizirane dolaske autobusima , da pronađu parking prostor koji nije u blizini Starog grada, kao ni u pristupnim ulicama Starog grada. Također, mole agencije da svoje putnike dovedu u Mostar mnogo ranije prije otvaranja kapija za ulazak na koncert.
Posjetitelje koncerta organizatori upozoravaju  da sa sobom ne nose predmete koji će biti predmet oduzimanja na ulazima u Stari Grad, nego da to, uglavnom, budu stvari za osobnu upotrebu.

 Otvoren press centar

Svojim dolaskom svaki posjetitelj prihvaća upute koje su ispisane na ulaznici o načinu ponašanja na koncertima i manifestacijama sličnog tipa, upozorili su organizatori.
Napominje se, također, da je press centar za koncert Dine Merlina je otvoren i u funkciji u Centru za kulturu Mostar (Ul. Rade Bitange 13) do dana koncerta do 16h, gdje se mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za koncert, kao i akreditacije za medije. O eventualnim izmjenama za medije, isti će biti obaviješteni na dan koncerta, navode organizatori, uz poruku:  Vidimo se 11.08.’18 ispod Starog Mosta! Dođite da zajedno uživamo u predivnim pjesmama Dine Merlina!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *