VANJA TOLJ ORGANIZIRAO IZBOR: Jelena Bebek najljepša Mostarka (FOTO)


Od 100 prijavljenih djevojaka nakon selekcijskog ciklusa u uži izbor je ušlo njih sedam: Anamari Krmek, Nea Vuk, Jelena Bebek,Lucija Miletić, Danijela Vukoja Jurčić,Andrea Pušić i Ines Šubert

Vanja Tolj, Mostarac s privremenom adresom u Njemačkoj ovoga ljeta odlučio je preko svoje facebook stranice ‘Ma mi Mostarci smo poseban narod’ osvježiti ljetnu monotoniju i organizirati izbor za najljepšu Mostarku putem spomenute facebook stranice.

Ideja ‘preko noći’

Vanja Tolj

Vanja Tolj za Dnevni list kaže da mu je ideja sijevnula preko noći.
„Pokrenuo sam ovaj projekt doslovno preko noći jer me deprimiralo stanje u našem gradu. Iako živim trenutno u Njemačkoj, od Mostara nisam odustao i na neki način sam uvijek prisutan u svome gradu. Inače sam po zanimanju sam magistar socijalnog rada, a u slobodno vrijeme pišem knjigu koja bi svjetlost dana trebala vidjeti na proljeće 2019. Godine. Mislim da će to biti pravo osvježenje no sada vam neću otkrivati o čemu se radi,neka bude iznenađenje za našu publiku, poručuje Vanja Tolj.
Govoreći o neobičnom izboru kojeg je organizirao putem facebok stranice, Vanja Tolj, kaže da je stigao veliki broj prijava za spomenuti izbor.
„Dobili smo preko 100 prijava za ‘Najljepšu djevojku’, a selekciju smo pravili putem društvenih mreža gdje su doslovno obični ljudi glasovali za svoje favorite. Poslije njih svoje glasove su dala i poznata lica kao što su Hana Hadžiavdagić, Ines Jarak,Sasa Kovačević a nakon njih i sponzori natjecanja Restoran Maslina, Poliklinika Mak, Caffe slastičarna Aldi, Beauty Line Mostar, City spa, Modni studio SAN, Butik Angel’s i Zlatarnica Rubin. Oni su pored glasova pružili divne nagrade za nase natjecateljke, kaže za Dnevni list Vanja Tolj.

Titula Jeleni Bebek

Od 100 prijavljenih djevojaka nakon selekcijskog ciklusa u uži izbor je ušlo njih sedam: Anamari Krmek, Nea Vuk, Jelena Bebek, Lucija Miletić, Danijela Vukoja Jurčić,Andrea Pušić i Ines Šubert.
Nakon glasovanja koje se odvijalo putem facebooka, titulu najljepše Mostarke odnijela je Jelena Bebek, a u stopu ju je pratila Anamari Krmek. Na trećoj poziciji je završila Nea Vuk, na četvrtom Lucija Miletić dok je titulu najkarizmatičnije Mostarke u ovom izboru odnijela Danijela Vukoja Jurčić.

[envira-gallery id=”84649″]

„Naše Nikolina Sesar, Andrea Pušić te Ines Šubert su uvjerljivo uz ove djevojke i zaslužile su sve da budu pobjednice“, poručio je Vanja Tolj te rekao da priprema nova zanimljiva događanja . G.S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *