Uložili ste dosta truda i odricanja, da bi danas postali ponos svih građana Mostara

Borili ste se do posljednje kapi znoja za osvojenu titulu, ali i za promociju imena Mostara. Vjerujem da ćete, uz ovakav rad stručnog štaba i vrijednu upravu, na čelu sa predsjednikom Alenom Đulimanom, dostojno reprezentovati Mostar i BiH u Ligi za prvaka

Gradonačelnik Mostara, sa suradnicima, upriličio je danas u Gradskoj vijećnici prijem  za igrače, stručni stožer i rukovodstvo MNK Mostar SG Staklorad, koji su nedavno postali prvaci u Futsal ligi BiH.

Prijemu su prisustvovali i predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara. na čelu sa predsjednikom Hasanom Šišićem.

Dobra priča

Gradonačelnik Bešlić posebno je naglasio da je osvojena titula državnog prvaka svojevrsna promocija sporta i Grada Mostara i da su članovi MNK Mostar SG Staklorad jedna dobra priča Grada Mostara..

”Borili ste se do posljednje kapi znoja za osvojenu titulu, ali i za promociju imena Mostara. Uložili ste dosta truda i odricanja, da bi danas postali ponos svih građana Mostara. Vjerujem da ćete, uz ovakav rad stručnog štaba i vrijednu upravu, na čelu sa predsjednikom Alenom Đulimanom, dostojno reprezentovati Mostar i BiH u Ligi za prvaka. Uz to, imate šansu da u subotu, u revanš utakmici finala Kupa BiH, osvojite i duplu krunu, što bi bila prava nagrada za vaš rad”, kazao je Bešlić.

Predsjednik SS Grada Mostara Hasan Šišić izrazio je očekivanje da će Mostar SG Staklograd u subotu, u Sarajevu, biti bolji od ekipe Centar i da će pehar osvajača Kupa BiH stići u Mostar.

Zahvala

Predsjednik kluba Alen Đuliman, zahvalio je gradonačelniku Bešliću i Sportskom savezu Grada Mostara za dosadašnju pomoć.

”Nadam se i očekujem pomoć oko priprema za sudjelovanje u Ligi prvaka. Imamo sjajnu ekipu i stručni stožer i obećavam da ćemo dostojno reprezentirati i naš grad i državu BiH. Osvojena titula državnog prvaka je kruna timskog rada svih ljudi u klubu”, kazao je Đuliman.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!