Ukrao auto u Međugorju, pa uhićen nakon nesreće u Imotskom

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirane su 3 prijave (na području Čapljine 1 i na području Čitluka 2).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 8 prometnih nezgoda i to na području Mostara 5, na području Čitluka 2 i na području Čapljine 1 u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Dana 18.04.2017.godine u 09,15 sati u PS Čitluk obratio se S.S. (1966) iz Međugorja i prijavio da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke „Jeep Liberty“ dok je bilo parkirano ispred kuće stanovanja a prethodno mu je iz otključane kuće od strane NN osobe otuđen laptop , dva novčanika i ključevi od navedenog vozila.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu kao i Odjel krim. policije da bi u 09,50 sati navedeno vozilo sudjelovalo u prometnoj nezgodi na području Imotskog (RH) kojom prilikom je vozač lišen slobode. O svemu je upoznat tužitelj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *