Učenicima generacije posebne čestitke i pokloni (FOTO)

Načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić i predsjednik OV- a Tihomir Kvesić  primili su u svom uredu učenike generacije osnovnih i srednjih škola koje djeluju na području ove općine.

Za ukupno 12 učenika, koji su se s odličnim uspjehom istaknuli kroz svoje obrazovanje, Općina je osigurala pohvalnice i darove, a bila je to prigoda da i načelnik Barbarić uputi pohvale učenicima na njihovom iznimnom zalaganju.

„Upućujem iskrene čestitke svima vama na postignućima i uspjesima, kao i vašim profesorima i nastavnicima. Nikada ni u čemu nije bilo lako biti prvi i najbolji, pogotovo biti najbolji u znanju i promicanju pozitivnih vrijednosti. Živimo u vremenima različitih vrsta kriza, u vremenima kada je u trendu biti buntovan i destruktivan. A vaš uspjeh ima jednu višu  dimenziju, stoga vam od srca još jednom čestitam i želim da dosanjate svoje snove te da budete sretni“, kazao je načelnik Barbarić.

Među svojim vršnjacima tako su se istaknuli: Emil Bunoza iz OŠ Marka Marulića, Marko Pavičić i Lucija Rašić iz OŠ Tina Ujevića, Ana Maria Grgić i Boris Vujica iz OŠ Ivane Brlić Mažuranić, Anita Dropuljić iz SSŠ Ruđera Boškovića te Mate Herceg, Iva Bunoza, Petra Ćutuk, Antonio Bandur, Danica Majić i Anđela Nosić iz ljubuške Gimnazije.

[envira-gallery id=”77278″]

Svi oni imaju jasan cilj te će svoje obrazovanje nastaviti na različitim fakultetima, a kako je za naš list istaknula Petra Ćutuk, jedna od nagrađenih učenica, ona planira upisati studij vezan za područje biologije i kemije.

„Jako sam zadovoljna s postignutim uspjehom te se nadam pozitivnim rezultatima i kroz fakultetsko obrazovanje. Treba biti uporan u učenju jer se taj trud itekako isplati“, poručila je Petra, koja je s odličnim uspjehom završila sva četiri razreda srednje škole.

Osim učenika, prigodne darove dobili su i ravnatelji ljubuških škola, kao i razrednici, koji nisu krili ponos zbog ostvarenih postignuća.

Piše: Antonela Marinović Musa, dogadjaji@dnevni-list.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *