U Široki Brijeg stiže preko 200 cheerleadersica

Druga po redu Cheerleading večer održat će se u nedjelju, 10. lipnja, u kinu Borak u Širokom Brijegu i okupit će preko 200 cheerleadersica.

Na Cheerleading večeri predstavit će se svi uzrasti aktualnog cheerleading prvaka države te osvajača europskog turnira Hrvatskog cheerleading kluba Široki, a najboljim pojedincima biti će uručena priznanja.

Uz domaćine nastupiti će i performance cheer prvaci države Cheerleading i plesni klub We Dance Gacko te Hrvatski cheerleading klub Ljubuški, Cheerleading i plesni klub Let’s Dance Nevesinje, Hrvatski cheerleading klub Posušje i Hrvatski cheerleading klub Grude.

Osim samih nastupa publika će uživati i u basket toss natjecanju. Basket toss natjecanje je natjecanje u visini bacanja flyerice, objavljeno je na službenim stranicama Grada Širokog Brijega.

Hrvatski cheerleading klub Široki poziva sve koji vole akrobacije, adrenalin i ples da prisustvuju događaju. Ovo je i odlična prilika onima koji se do sada nisu upoznali s cheerleading sportom da iz prve ruke vide što je to zapravo novi olimpijski sport – cheerleading.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *