U SEKUNDI SVE UNIŠTILI Zvijezde koje su se pretvorile u okrutne ubojice

I dok su u jednom trenutku bili omiljene zvijezde, u drugom su završili u crnoj kronici jer su svojim rukama zauvijek ugasili živote svojih najbližih. Neki od njih su svoje žrtve prije nego što su ih ubili držali čak i u zatočeništvu, pa pogledajmo koji su se to zlobnici našli na popisu okrutnih ubojica, piše portal “100posto.hr”.

Johnny Lewis

Johnny Lewis, glumac poznat po ulogama u serijama ‘Sons Of Aanarchy’, ‘The O.C.’, ali i po kratkoj vezi s Katy Perry, ubio je svoju 81-godišnju stanodavku pored koje je policija pronašla i rasporenu njezinu mačku. Svjedoci su kasnije pričali da su se iz stana starice čuli krikovi, a i Lewis je sam preminuo nakon što su ga dvojica muškaraca dočekala pred stanom žene. U žaru borbe Lewis se popeo na krov zgrade, a nije poznato je li u smrt skočio namjerno ili je pao nesretnim slučajem. Lewis je godinama imao problema s drogom, a prije smrti bio je i u zatvoru zbog oružanog napada.

Michael Jace

Najpoznatiji po ulozi policajca u ‘The Shieldu’, Michael Jace ubio je suprugu April pred očima njihovo dvoje djece koji su tada imali osam i četiri godine. Trenutačno je u zatvoru i služi kaznu od 40 godina. Ovaj strašan događaj zbio se prije tri godine.

Sid Vicious

Sid Vicious, basist grupe Sex Pistols, optužen je da je 12. listopada 1978. godine ubio djevojku Nancy Spungen. Njezino tijelo s jednom ubodnom ranom u predjelu želuca pronađeno je u sobi broj 100 njujorškog Chelsea Hotela. Sid je uhićen i zatvoren, no uz jamčevinu pušten iz zatvora. Tri mjeseca od Nancyne smrti Sid je preminuo od predoziranja. Iako je za policiju slučaj bio čist kao suza – Sid je ubio djevojku, pa sebe i priči je kraj, i dan danas prava se istina nije nikad saznala.

Phil Spector

Producent i glazbenik Phil Spector trenutačno je u zatvoru gdje služi kaznu zbog ubojstva glumice Lane Clarkson. Nakon nekoliko čaša pića previše, Phil je izgubio kontrolu i upucao Lanu u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su se zabavljali u jednom noćnom klubu. Kad ju je upucao, teturajući je izašao iz kuće s pištoljem i svom šoferu rekao da misli da je nekoga ubio.

Aaron Hernandez

Aaron Hernandez,  bivša zvijezda američkog nogometa, proglašen je krivim za ubojstvo prijatelja Odina Lloyda koje je počinio u lipnju 2013. godine. Hernandez je Lloyda ubio u blizini svoje kuće u Massachusettsu, ispalivši u njega čak šest hitaca. Ubijeni je bio dečko sestre Hernandezove zaručnice s kojom je dobio i dijete. Kako je tužiteljstvo tada istaknulo, Hernandez je ubojstvo isplanirao s dvojicom prijatelja. Zbog zločina je osuđen na doživotnu kaznu, no boravak u zatvoru nije mogao podnijeti. Aaron je ove godine u travnju počinio samoubojstvo.

Oscar Pistorius

Još od veljače 2013. godine tema svih medija je tragična noć u kojoj je Oscar Pistorius, slavni paraolimpijac, ubio svoju djevojku manekenku Reevu Steenkamp. Njegova teorija je da je Reeva otišla na zahod, a da je on čuo neko šuškanje i pomislio da je riječ o provalniku. Kad je ona njega čula da viče i govori joj da se sakrije, prema njegovim riječima, uplašila se i zaključala. Pistorius je osuđen za ubojstvo iz nehaja, dobio je pet godina zatvora, ali je nakon petine odslužene kazne poslan u kućni pritvor. No prema zadnjim informacijama, Oscar je dobio 13 godina i pet mjeseci zbog ubojstva svoje djevojke.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *