U prometnim nesrećama dvoje poginulih

Dvije osobe su poginule u prometnim nesrećama koje su se dogodile na području Srpca i Banje Luke, potvrdila je danas Feni glasnogovornica Okružnog javno tužiteljstava Banja Luka Maja Đaković-Vidović.

Na magistralnom putu Srbac-Derventa, u mjestu Korovi, sinoć je došlo do sudara putničkog vozila “opel zafira”, kojim je upravljao Fahir Merdžanović (1954.) iz Gradačca i traktora s prikolicom, za čijim volanom je bio Teodor Knežević (1945.) iz Kobaša kod Srpca.

Smrtno je stradala Izeta Merdžanović (1955.) iz Gradačca, koja je bila na mjestu suvozača u “opelu”, rekla je Vidović-Đaković.

U drugoj saobraćajnoj nesreći, na magistralnom putu Banja Luka-Gradiška, u Mahovljanima, rano jutros poginuo je Nebojša Balaban.

Vidović-Đaković je pojasnila da su u ovoj prometnoj nesreći sudjelovala tri vozila, putnički automobil “volkswagen golf ”, kojim je upravljao Darko Popović (1971.) iz Gradiške, drugi učesnik je teretno vozilo “citroen”, za čijim volanom je bio Nebojša Balaban (1946.) iz Sefereovaca kod Gradiške te teretno vozilo “man” s prikolicom, kojim je upravljao Ermin Orman iz Fojnice.

U oba slučaja obavljeni su uviđaji, a dežurna tuželjica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Biljana Marković je naložila da se preduzmu sve istražnje radnje i mjere na utvrđivanju uzroka saobraćajnih nesreća.

Bit će obavljena i obdukcija tijela stradalih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!