PUCALI NA POLICIJU: U Mostaru ranjen policajac

Jedan je policajac ranjen u pucnjavi u Mostaru koja se dogodila rano jutros kada je više osoba pucalo na policijsko vozilo kojim su policajci pokušavali da spriječe njihov bijeg.

Naime, prilikom pokušaja policijskih službenika da službenim vozilom onemoguće bijeg osumnjičenicima, oni su ispalili hitce u smjeru policijskog vozila, a jedan je hitac ranio policajca.

Ranjeni policajac nalazi se na bolničkom liječenju i izvan je životne opasnosti, doznaje se iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Pucnjava je uslijedila nakon što je oko 1.50  sati PU Mostar nepoznata osoba prijavila da se u Ulici maršala Tita u naselju “Dolina sunca”, nalazi više sumnjivih osoba.

Policijska patrola stigla je na mjesto događaja gdje je zatekla četiri maskirane osobe, koje su ušle u osobno vozilo nepoznatih reg. oznaka.

Ubrzo je na mjesto događaja stiglo više policijskih patrola, koje su blokirale uži i širi dio  terena te pokrenuli opsežnu operativnu potragu za osumnjičenim osobama. Trenutno se na terenu vrši očevid i traje kriminalističko operativna istraga policijskih snaga MUP-a HNŽ-a, zajedno s nadležnim tužiteljstvom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *