U Ljubuškom policajca udario automobilom i pobjegao

Na ročištu u prisustvu svoga branitelja optuženi Ivica Lončar (37) pred sucem za prethodno saslušanje Općinskog suda u Ljubuškom porekao je krivnju zbog izazivanja opće opasnosti.

Optužnicom ovog Tužiteljstva ZHŽ-a optuženi Ivica Lončar tereti se da je opće opasnim sredstvom-vozilom, izazvao opasnost za život ljudi. Dana 9. studenog 2016. godine, oko 11 sati u mjestu Gornji Radišići, općina Ljubuški, optuženi je upravljao vozilom marke Passat, kojim je udario jednog policijskog službenika i pobjegao sa lica mjesta. Naime, policijski službenici PU Ljubuški sumnjajući da optuženi kod sebe ima nedopuštena opojna sredstva u namjeri da ga zaustave i kontroliraju vozilom su mu blokirali put i izdali zapovijed da stane.

–  Optuženi se oglušio na zapovijed i nastavio se kretati  u smjeru policijskih službenika koji su se nalazili izvan svojih službenih vozila, te tom prilikom desnom prednjom stranom vozila Passat udario policijskog službenika i pobjegao sa lica mjesta. S obzirom da je optuženi porekao krivnju predmet će se proslijediti sucu radi zakazivanja glavne rasprave, rekao je Josip Aničić, glasnogovornik Tužiteljstva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!