Turčin svjestan očekivanja

Široki Brijeg ima nekoliko novih imena u kadru, ali na Pecari ističu da će im veliko pojačanje predstavljati povratnik na teren, oporavljeni Tomislav Turčin.
U Široki je stigao ljetos kao posudba iz Rijeke i odmah na startu sezone pokazao novom poslodavcu da nije pogriješio što ga je angažirao. No, ozljeda koja je uslijedila izbacila ga je iz pogona do kraja jeseni pa Širokobriježani zapravo nisu ni okusili njegovu istinsku vrijednost. Sada je Tomislav Turčin opet zdrav i u pogonu. Pred njim je još jedna polusezona u Širokom…

– Zadovoljan sam nakon odrađenog prvog treninga s momčadi, zglob je odlično reagirao na sve napore. No, osjetim kako još treba raditi na njemu kako bi se sve vratilo u normalno stanje. Dugo sam čekao ovaj trenutak. Od rujna sam se pripremao za početak priprema. Nakon rehabilitacije u Rijeci, cijeli prosinac sam trenirao normalno, kao i prije loma zgloba, rekao je Turčin.

Trenutno se, nakon što se vratio u pogon s momčadi, ne opterećuje proljećem. Zna da mora biti strpljiv.

– Svjestan sam očekivanja navijača, ali idem od treninga do treninga, od utakmice do utakmice. Vjerujem kako ćemo odraditi kvalitetne pripreme i dobro se uigrati za nastavak sezone te nastojati ostvariti najbolje što je u našoj moći, zaključio je 21-godišnji ofenzivac.
Turčin će se pokušati nametnuti u kadru u kojem je pet novih igrača – Ivan Enin, Ante Hrkać, Zvonko Pamić, Mato Stanić i Borna Petrović. S. N.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *