Trojica u Tužiteljstvu, četvrti na slobodi

U Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka u petak su saslušane tri osobe uhićene u četvrtak zbog sumnje da su u objektu u centru Banje Luke instalirale improviziranu laboratoriju za proizvodnju marihuane, a od kojih je oduzeto više od 11 kilograma marihuane.

Radi se o Draganu Petkoviću (1967.), Vladimiru Maksimoviću (1983.) i Ranku Joviću (1955.) svi iz Banje Luke, a protiv kojih je policija dostavila izvještaj Tužiteljstvu. Četvrti uhićeni Aleksandar Ćutković (46), nakon krim obrade pušten je na slobodu

Sumnjiče se da su od kolovoza 2017. do 10. siječnja ove godine, u objektu u centru Banje Luke instalirali opremu za uzgoj marihuane. Nakon ispitivanja, tužitelj će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, potvrđeno je iz banjolučkog Okružnog javnog tužiteljstva.

Iz Policijske uprave Banja Luka su potvrdili da su, tijekom pretresa na četiri lokacije na području tog grada, osim improvizirane laboratorije za proizvodnju marihuane u baraci u centru Banje Luke, pronašli i više od 11 kilograma marihuane, 215 stabljika indijske konoplje, mobilne telefone i dvije puške.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *