Tom Hardy promovira novi film i razmišlja o napuštanju glume

Dosta mi je. Da budem brutalno iskren, samo želim nastaviti s normalnim životom, rekao je jedan od trenutno najpopularnijih britanskih glumaca Tom Hardy (40) u intervjuu za britanski Esquire magazine.

I iako trenutno promovira novi film ‘Venom’, Hardy koji se proslavio i glavnom ulogom u BBC-ovoj dramskoj seriji ‘Taboo’ priznaje da ga trenutno puno više od glume zanimaju produkcija i režija.

Britanski glumac već ima svoju producentsku kuću ‘Hardy Son & Baker’ pa smatra kako ne bi bilo teško slijediti taj san ako tako odluči. Napomenuo je i kako je svjestan da je javna ličnost, ali da mu preteško padaju slava i odvojenost od obitelji.

Savladao sam Mt. Everest. Nevjerojatno je i što sam se uopće približio planini, a kamoli došao do samog vrha. Želim li sada ići istim putem nazad i spuštati se, ili naći plažu i odmoriti? – retorički se upitao Tom u intervjuu i dodao kako previše cijeni svoju, ali i privatnost svoje djece da još dugo nastavi s glumom.

Glumac je inače u svibnju ove godine sa suprugom Charlotte Riley (36) bio i na ‘vjenčanju godine’ Meghan Markle (37) i princa Harryja (33), a na pitanja o tome kako se našao na listi gostiju od onda ponavlja da je to ‘duboko privatna stvar’, ali napominje i kako je ‘princ Harry je*** legenda’.

U filmu ‘Venom’ koji će u kinima biti od listopada, Hardy ima duplu ulogu; glumi istraživačkog novinara Eddieja Brocka, ali i daje glas Venomu, golemom čudovišnom biću s nadnaravnim moćima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *