Tom Cruise najgori glumac, među nagrađenima Mel Gibson i Kim Basinger

Film o emotikonima u našim pametnim telefonima osvojio je Zlatnu malinu i za najgori scenarij te za najgoreg redatelja (Anthony Leonidis).

Zlatnu malinu 2018. za najgoreg glumca dobio je Tom Cruise za ulogu u ‘Mumiji’. Najgorom glumicom proglašen je glumac Tyler Perry za ulogu u filmu ‘Boo 2’, a nagrada Razzie za najgoru sporednu žensku ulogu odlazi u ruke Kim Bassinger za ulogu u filmu ‘Pedeset nijansi tamnije’. Najgori sporedni glumac je Mel Gibson za ulogu u filmu ‘Daddy’s Home 2’.

Specijalnu nagradu ‘Rotten Tomatoes: The Razzie Nominee So Bad You Loved It!’ za najgori ‘remake’, nastavak ili krađu odnio je ‘Baywatch’.

Kipić Zlatne maline stoji oko pet dolara i u obliku je ‘maline veličine loptice za golf’ koja se nalazi na roli filma od 8 mm, a cijela je obojana zlatnom bojom.

Naziv raspberry (malina) koristi se u izrazima u kojima se želi uskratiti poštovanje, poput ‘blowing a raspberry’. Naime, u slengu ta fraza (blowing a raspberry ili blowing a strawberry) znači proizvoditi zvuk sličan ispuštanju vjetrova, s ciljem da se jedna ili više osoba ismiju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *