Splitska ljepotica na vrelom pijesku (FOTO)

Splitska pjevačica Domenica Žuvela (25) prava je cura s mora pa na plaži nikada ne miruje, piše Gloria.hr.

Omiljena razonoda joj je ronjenje, a najdraže uvale su joj one oko njezine rodne Korčule te u Stanićima pokraj Splita, gdje se odmarala prošli vikend.  Tamo uživa s obitelji i pudlicom Zarom.

– Ovoga sam se ljeta baš nauživala mora iako sam od pobjede na Splitskom festivalu s pjesmom ‘Mi protiv nas’, koju sam otpjevala u duetu s Damirom Kedžom, stalno na koncertima. Krajem kolovoza čeka me nastup na Požeškom festivalu, a radim i na svom prvom albumu – kaže pjevačica te dodaje kako savršenu liniju ne duguje žestokom tempu, nego dobrim genima i zdravoj prehrani.

Ovog se ljeta posvetila i i pisanju diplomskog rada – došla je do samog kraja pete godine studija na splitskoj Glazbenoj akademiji.

‘Već sam počela pisati diplomski i nadam se da ću diplomirati do kraja ove akademske godine’, rekla nam je nedavno. Domenica trenutačno radi u Splitu kao odgojiteljica u glazbenom vrtiću, a hoće li nakon diplome i snimljenog albuma nastaviti tim putem, još nije odlučila.

‘Zapravo ni sama ne znam što me očekuje, to je čar života. Iskreno, prije godinu i pol nisam mislila da ću graditi samostalnu karijeru i da ću se ovim baviti. Tako da sam sigurna samo u jedno, bavit ću se sigurno glazbom. Glazba je moj poziv, posao i hobi’, zaključila je.

 

🍀

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on

I zato ti more hvala… 🌊

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on

 

🌊

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *