Smiješne fotografije s vjenčanja….

Sve manje fotografi imaju zadatak snimanje ozbiljnih fotografija u kojima pozirate s prijateljima i poznanicima. Objasnili su nam da mladenci preferiraju spontane fotografije u kojima se bilježe emocije i događaji. Ipak bude i onih mladenaca koji žele maštovit album koji će nasmijavati njihove dolazeće generacije. Donosimo prijedlog smiješnih fotografija koje bi bilo zanimljivo imati u albumu.

Ako imate veliki veo koji ćete nositi na vjenčanju pozirajte tako da ćete napraviti izraz lica u kojem se čudite, a mladoženja vam je pri tome stao na veo. Da bi fotografija imala još bolji smisao nagnite se prema mladoženji.

Evo nekoliko ideja

Neka mladoženja sjedne ispred automobila, a vi pozirajte dok gurate automobil. Fotografiju možda snimaju svi parovi, ali uvijek izazove smijeh.

Još jedna fotografija koju snimaju svi mladenci je ona gdje skačete s nečega. Cilj je da fotograf vas uhvati sve u zraku. Za bolji efekt recite fotografu da ne želite da se vide stepenice ili klupa s koje radite skok.

Ako ste zamišljale da ćete jednog dana udati se kao princeza, napravite takvu fotografiju za vjenčani album. Neka vam vaš mladoženja obuva cipelu, a vi ga gledajte zaljubljenim i zavodničkim pogledom.

Za mladence koji su se upoznali u diskoteci, muškarac može uzeti bocu i da ju nagne kao da će iz nje piti. Vi se možete uhvatiti za glavu.

Obavite fotografiranje i u vašem zajedničkom domu tako što mladoženja pokušava izaći kroz vrata, a vi ga vučete za sako nazad.

Dignite cipelu tako da fotograf može uhvatiti vašeg muškarca ispod nje kako se rukom drži za glavu jer ćete ga ‘zgaziti’. Možete ovu fotografiju napraviti na bilo kojem mjestu, gdje se mladoženja može dovoljno udaljiti od vas.

Možete napraviti zanimljivu fotografiju gdje je mladoženja dignuo mladu na svoje jedno rame u kojoj glumi da ju je ukrao.

Zanimljive fotografije možete napraviti s motorima, kamionima ili poljoprivrednim alatkama ukoliko ih imate u blizini mjesta gdje se fotografirate.

Vaše djeveruše i mladoženjini prijatelji mogu staviti ruku na usta u znak čuđenja dok mladoženja ljubi mladenku. Fotografija je i više nego slatka.

Da znate i ovo…

Ako ste uz računalo ili mobitel, jedan od supružnika može biti na ‘facebooku’ dok se drugi ljuti. Možete zamoliti fotografa da vam stavi i oblačiće s prigodnim porukama.

Neka mladoženja sjedi na podu, a mladenka ga može za ovratnik ‘tegliti’ da ustane.

Jednako tako, mladoženja može sjediti s daljinski upravljačem na kauču, a mladenka s kuhačom pokušava nešto objasniti.

Neka sve vaše djeveruše stave ruku na lice s izrazom ‘što si to učinila’, a vi zadovoljnim osmijehom pozirajte fotografu.

Za kišno i oblačno vrijeme kupite gumene čizme i kišobrane zanimljivih uzoraka i napravite fotografije gdje će oni biti u prvom planu.

Neka djeveruše vas ‘vuku’ za haljinu, a mladoženjini prijatelji njega za odijelo. Vi se možete rukama uhvatiti ili poljubiti.

Ako ćete imati konja za fotografiranje, možete napraviti da mladoženja sjedi na njemu, a vi da ga vučete.

Neka mladoženja sjedne na klupu u parku, a vi stanite na tu klupu i sakrijte mladoženju vjenčanicom. Na fotografiji bi trebalo biti kako vi ispod vjenčanice nosite hlače i muške cipele. Ako želite još zanimljiviju fotografiju neka kup stoji iza vas (gdje se vide njegove noge i cipele), a mladoženja s prekriženim rukama sjedi pored vas i gleda u stranu.

Mladoženja može uzeti kišobran u ruku i zagrliti mladu. Nagnuti na jednu stranu (u smjeru dignutog kišobrana) skočite. Istu stvar možete uraditi s balonima koji lebde.

Neka mladoženja i njegovi prijatelji gledaju u ruku, na sat i imaju izraz lica kao da mladenka kasni. Fotografiju možete snimiti ispred vjerskog objekta.

Mladoženja može skočiti (kao da leti prema mladenki), a vi možete ispružiti ruke kao da ćete ga primiti u naručje.

Mladoženjini prijatelji mogu hvatati buket, a mladine prijateljice kravatu.

Ako u svom gradu imate fontanu ili rijeku možete svi skinuti obuću (mladenci, kumovi i prijatelji) i odglumiti da plešete i feštate na fotografiji. www.bh-vjencanje.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *