SLOBODA PRED MOSTAROM: Nije nas briga tko će biti prvak

Još dva rivala pomno će pratiti ishod meča. Moja je poruka da svako počisti smeće u svome dvorište, a ne da ga prebacuje susjedu, poručio je šef struke Tuzlaka 

Sloboda nema nikakvog rezultatskog imperativa, ali u Mostar dolazi odigrati maksimalno angažirano i pokušati se vratiti na četvrtu poziciju.

To barem tvrdi trener Vlado Jagodić, najavljujući da se Mostarci neće prošetati do titule.
– Krupa nam je preotela četvrtu poziciju i pokušat ćemo se vratiti, rekao je Jagodić pa naglasio: Za Zrinjski nema popravnog, igrat će pod opterećenjem, dok ćemo mi igrati potpuno mirno. Kad sudac odsvira kraj, vidjet ćemo kakav će biti ishod. Možda ćemo odigrati našu najbolju utakmicu u Ligi za prvaka.
Neće imati kompletan kadar na raspolaganju pa tako u Mostaru neće moći računati na ozlijeđene Harisa Mehmedagića i Aleksandra Subića, kao i kartonirane Nemanju Stjepanovića i Mladena Veselinovića.
– Žao mi je što ne mogu izvesti najbolje igrače, ali imali smo revijalnu utakmicu s Guberom u Srebrenici (7:1) i isprobao sam neke igrače s manjom minutažom, rekao je, ali istaknuo i to ga da previše ne pogađa prozivanje s Grbavice, odakle su poručili kako se nadaju da će Sloboda odigrati fer i sportski…
– Znamo da naslov prvaka zavisi od toga kako ćemo odigrati sa Zrinjskim. Još dva rivala pomno će pratiti ishod meča. Moja je poruka da svako počisti smeće u svome dvorište, a ne da ga prebacuje susjedu.
U Slobodi ističu da ih generalno nije briga tko će biti prvak, a taj je stav u ime igrača izrekao i Samir Efendić.
– Samo pobjeda im donosi titulu prvaka i toga smo svi mi svjesni. Naš cilj je odigrati što korektnije, a ne zanima nas ko će biti prvak. To je stav svih igrača koji žele prvenstvo završiti na četvrtoj poziciji. A kako će biti na kraju, vidjet ćemo, poručio je. J. S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *