Slavni holivudski par prije 3 mjeseca dobio je prvo dijete, no nikada neće imati i drugo

48-godišnja holivudska glumica Rachel Weisz prije tri mjeseca rodila je kći, a otac je 50-godišnji glumac i slavni James Bond Daniel Craig.

Par je u braku 7 godina, a na kćerkicu u ovim godinama oboje gledaju kao veliki blagoslov. Inače, paru je ovo prvo zajedničko dijete, a čini se i posljednje.

“Kad sam rodila sina, bila sam uvjerena da ću imati još najmanje dvoje djece. No sada, nakon što sam rodila kći u ovim godinama, znam da definitivno više neću imati djece. Prešla sam dobnu granicu za planiranje proširenja obitelji.” Novog člana obitelji nazvala je i čudom te je otkrila kako je svjesna da je imala sreće s trudnoćom u kasnim 40-ima.

Glumica s bivšim suprugom, redateljem Darrenom Aronofskim, ima 12-godišnjeg sina Henryja, dok Daniel s bivšom suprugom Fionom Loudonomima 26-godišnju kći Ellu.

Podsjetimo, par se znao godinama prije nego je 2010. godine među njima planula ljubav. Iste godine plavokosi James Bond prekinuo je zaruke s producenticom Satsuki Mitchell, a Rachel je oženio već u ljeto 2011. godine u New Yorku uz prisustvo četvero gostiju – djece i kumova. Kći je stigla kao kruna ljubavi u rujnu.

Par se ne voli medijski eksponirati niti pričati o svom odnosu, no sve ove godine uz njih se nije vezao niti jedan skandal.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *