Širokobriješki gradonačelnik ogradio se od navijača koji su vrijeđali BiH

Gradonačelnik Širokog Bijega Miro Kraljević ogradio se od navijača koji su nakon pobjede reprezentacije Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji vrijeđali Bosnu i Hercegovinu na ulicama tog grada.

Gradonačelnik Kraljević agenciji Patria rekao je da postoje grupe navijača koji prave izgrede na sportskim događajima, ali da je siguran da ti navijači ni sami ne znaju zbog čega to rade. Takvi navijači, dodao je, ne predstavljaju svoj klub na pravi način, bez obzira na to o kojem klubu se radilo.

“Širokom Brijegu je potrebno Sarajevo, kao što je Sarajevu potreban Široki Brijeg”, rekao je Kraljević, dodajući da sport mora biti odmor za obitelj, a ne izvor tenzija.

Širokobriješki gradonačelnik ovime je komentirao događaje koji su izneseni u javnost nakon snimki na kojima neki navijači iz Širokog Brijega skandiraju da mogu bez Federacije BiH poslije pobjede Hrvatske nad Engleskom i plasmana u finale Svjetskog prvenstva.

 

One thought on “Širokobriješki gradonačelnik ogradio se od navijača koji su vrijeđali BiH

  • srpanj 12, 2018 at 4:24 pm
    Permalink

    Kraljevići su to što jesu, a fašisti su ti i takvi kojima je dovoljan samo centar njihovog zaseoka, tamo negdje u kamenjaru!

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *