Selena Gomez: Prijateljica mi je donirala bubreg

Popularna pjevačica i idol tinejdžera diljem svijeta objavila je na svom Instagram profilu fotografiju u kojoj leži na bolničkoj postelji uz prijateljicu koja joj je ljetos donirala bubreg.

Selena se, naime, već godinama bori s lupusom, autoimunom bolesti u kojoj imunološki sistem napada normalno, zdravo tkivo. Transplantacija bubrega ovog je ljeta bila neodgodiva, a nesebičan i velikodušan dar poklonila joj je njezina prijateljica Francia Raisa.

U emotivnoj objavi mlada pjevačica obožavateljima je pojasnila da je ovu vijest i fotografiju objavila kako bi ih umirila i pojasnila im razloge zapostavljanja svoje glazbene karijere u posljednje vrijeme. Ponosna je, kako kaže, na svoje glazbene uratke, ali zbog svog zdravstvenog stanja nije bila u mogućnosti promovirati ih. U tekstu je zahvalila svim obožavateljima, doktorima i obitelji koji su joj bili neizmjerna podrška tijekom proteklih mjeseci.

Uz fotografiju iz bolničke sobe, Selena je objavila i dvije fotografije na kojima je vidljiv veliki ožiljak na njezinom trbuhu.

Selena Gomez već je nekoliko puta bila hospitalizirana, a prošle se godine sama prijavila na rehabilitaciju zbog depresije s kojom se borila. U posljednje vrijeme po tom se pitanju navodno osjećala bolje, a u svemu joj je pomogla i ljubavna veza s pjevačem The Weekndom, koji ju, kako je medijima svojevremeno izjavila, “čini sretnom i sigurnom”.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!