SEKS SKANDAL U HRVATSKOJ: Saborski zastupnik slao ljubavnici obnažene selfije?

– Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno… – ponavljao je u nevjerici HDZ-ov saborski zastupnik Franjo Lucić s kojim smo telefonski razgovarali nakon što je na portalu Net.hr osvanula serija eksplicitnih fotografija u kojima ga se dovodi u vezu sa seks skandalom s navodnom, neimenovanom ljubavnicom, piše jutarnji.hr.

Tvrdi da te fotografije ne odgovaraju istini, da nema ljubavnicu i da mu sve netko namješta.

– Ovo je krajnje… Ma, ne znam što reći osim da je riječ o potpunoj katastrofi. Netko je napravio čistu montažu, jer ja nemam nikakve veze s time. Ne znam uopće odakle to, jer to sa mnom nema nikakve veze, a ne znam ni tko to meni želi napraviti takvu štetu. Doista to ne razumijem. Ovo nema veze s istinom. Riječ je o krvoločnoj hajci na mene. Sad sam čuo za to i vidio. To je strašno što se radi. Da netko može ovako nešto učiniti i stojati iza toga, je stvarno ne mogu shvatiti – gotovo u dahu izgovarao je Lucić, koji je na naše pitanje odgovorio da nema ljubavnicu.

 – Naravno da nemam ljubavnicu. Živim normalnim obiteljskim životom. Nemam pojma što je ovo. Tko se s time igra, tko to slaže? Ne mogu doći k sebi. Što se meni još u životu treba dogoditi. Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno… – ponavljao je HDZ-ovac iz Pleternice koji je ustrajao u tvrdnji da fotografije i priča nisu autentični.

– To je netko sve montirao. Tko zna odakle su te slike i kako je montirano – rekao je Lucić. Dodao je i da ne zna što će učiniti.

– Ne znam sam što ću učiniti. Šokiran sam, ali sigurno ću morati poduzeti neke pravne radnje da zaštitim svoju obitelj i sebe od ove bjesomučne hajke – poručio je HDZ-ov zastupnik, protiv kojega je, inače, nedavno podignuta i optužnica zbog prošloljetnog slučaja podmićivanja novinara Telegrama Drage Hedla.

Podsjetimo, ranije je ostao i bez funkcije predsjednika HDZ-a Požeško-slavonske županije koji je raspušten jesenas nakon skandala s obiteljskim nasiljem tamošnjeg župana Alojza Tomaševića.

Inače, net. hr piše da se saborski zastupnik Franjo Lucić našao se usred velikog seks skandala, nakon što je procurila njegova razmjena intimnih fotografija s ljubavnicom.

Eksplicitne fotografije jednog od najmoćnijih HDZ-ovaca, Lucić je tijekom godina razmjenjivao s neimenovanom ljubavnicom, tvrde izvori net.hr.

Franjo Lucić u višegodišnjem je braku, a na svoju suprugu prebacio je dio poslovanja nakon što se našao u pravosudnim neprilikama.

Dio selfija koje je obnaženi Lucić slao ljubavnici snimljen je u izuzetno luksuznom hotelu, s mramornim kupaonicama, raskošnom spavaonicom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom Versace i skupocjenim dizajnerskim detaljima, objavio je net.hr

Lucić je u svojoj posljednjoj imovinskoj kartici naveo veliku neimaštinu, pa tako tvrdi da nema ni kune ušteđevine, kao ni nekretnine, automobil, plovilo niti dionica. Po službenoj imovinskoj kartici Lucić je najsiromašniji HDZ-ovac u Saboru.

Franjo Lucić istaknuti je pripadnik tradicionalne struje HDZ-a, a mediji ga navode kao jednog od protivnika Istanbulske konvencije unutar vladajuće stranke. Često se poziva na obitelj, vjeru i domovinu, pa je posebno iznenađujuće da se našao usred ovakvog skandala. Recimo, u napadu na političkog konkurenta 2012. godine, Lucić je izjavio: “Ništa mu nije sveto, prije svega obitelj, vjera – u crkvu ide samo da bi bio viđen – domovina”. Sam Lucić slovi za obiteljskog čovjeka i vjernika, a često je viđen na misama i druženjima s biskupima.

Prema informacijama kojima raspolaže Net.hr, fotografije u luksuznom hotelu snimljene su u studenome 2017. godine. U istom mjesecu, Lucić je službeno opomenut zbog rekordne lijenosti u Saboru – propustio je šest dana zasjedanja, zbog čega je morao platiti kaznu od 900 kuna.

Riječ je o prvom takvom političkom seks skandalu u Hrvatskoj, s oženjenim zastupnikom i istaknutim zagovornikom obiteljskih vrijednosti. Sličan skandal prije nekoliko je godina pogodio američku politiku, kada je otkriveno da tadašnji demokratski zastupnik, oženjeni Anthony Weiner, također šalje obnažene selfije. Wienerovu aferu pratile su sve svjetske novine, a na kraju se zbog svega povukao iz politike.

Net.hr piše da Franji Luciću ovo nije prvi skandal. Zbog niza malverzacija i sumnji na varanje branitelja, i poslovanje njegovih tvrtki godinama je na meti novinara i istražitelja. U ljeto prošle godine, Lucić se našao u velikoj aferi nakon što je pokušao podmititi novinara Telegrama Dragu Hedla.

Nudio mu je tri tisuće kuna ako prestane istraživati njegovo poslovanje. Nakon izbijanja afere, Lucić je podnio ostavku na političke dužnosti u HDZ-u, ali ne i na mjesto saborskog zastupnika, kao ni na članstvo u najvećoj hrvatskoj stranci. Početkom ove godine, Lucić je izgubio vozačku dozvolu zbog vožnje u pijanom stanju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *