SEHA Izviđač večeras protiv Meškova, rezultat ne može biti imperativ

Mi poslije svih promjena ne znamo koliko možemo, ali možemo jamčiti da ćemo dati sve od sebe pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti, rekao je golman Josip Kvesić

 

Teško je očekivati da će već prva utakmica regionalne SEHA lige pokazati što može novi sastav ljubuškog Izviđača, pogotovo jer pred sobom imaju protivnika kao što je snažni Meškov iz Bresta (večeras, 19 sati), ali će u svojoj dvorani ipak imati priliku dati određene naznake po pitanju onoga kako će Skauti izgledati predstojeće sezone.

Za Izviđač su u u rezultatskom smislu bitna domaća natjecanja, prvenstvo i Kup, dok će u SEHA ligi mladi, nadareni igrači imati odličnu priliku pokazati se na regionalnoj pozornici i tako sebi eventualno osigurati bolju rukometnu budućnost kako su to uradili i njihovi prethodnici iz iste sredine.

– Znali smo da kad smo upali u tu ligu da nas čekaju ovako teški protivnici koji igraju Ligu prvaka, tako da očekujemo vrlo jakog protivnika i želimo se što bolje suprotstaviti, rekao je trener Skauta Mario Bjeliš.

On je s ekipom uradio dobre pripreme, ali u sastav nije dobio sva željena pojačanja.

– Za pripreme je važno da nije bilo teških ozljeda, osim Vukića koji ima malo problema. Očekuje nas težak protivnik, ne moramo puno pričati o njima jer njihovi rezultati sve govore. Mi poslije svih promjena ne znamo koliko možemo, ali možemo jamčiti da ćemo dati sve od sebe pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti, rekao je golman Josip Kvesić.

Kapetan Josip Čutura je istaknuo da kod domaćina sigurno neće izostati borbenost.

– Dosta se promijenila momčad, ostalo nas je četiri – pet iz stare ekipe. Odradili smo dobro pripreme tako da jedva čekamo SEHA ligu. Dat ćemo sve od sebe i boriti se pa ćemo vidjeti rezultat na kraju, poručio je Čutura. Er.B.

Meškov s Cadenasom ide po iskorak

Bjelorusi su desetostruki prvaci svoje države te višegodišnji sudionici Lige prvaka. To je momčad koja je sastavljena od velikog broja bjeloruskih rukometaša, ali i od iskusnih internacionalaca. Tamo nastupaju i hrvatski reprezentativci Ivan Pešić, Šime Ivić i Sandro Obranović, reprezentativci Srbije: Petar Đorđić i Darko Đukić, te Vid Poteko i Simon Razgor, reprezentativci Slovenije. Od ove sezone ih s klupe predvodi proslavljeni španjolski trener, Manolo Cadenas.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *