Saudijski princ s Bešlićem prošetao Starim mostom

Saudijski princ Sultan bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, predsjednik Glavnog odbora Kraljevine Saudijske Arabije za turizam i kulturno naslijeđe, drugog dana svojeg boravka u BiH posjetio je Mostar i Hercegovinu.

Saudijski princ kazao je kako mu je san oduvijek bio doći u Mostar, ne zbog građevina, koliko zbog ljudi koji spajaju različite kulture, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

– Ovo su snažni ljudi, koji su izgradili ovaj prelijepi grad, koji svoju kulturu nose u srcu. Čestitam im na strasti i želim da ostanu snažni, a nadam se da će vrijeme koje dolazi biti još prosperitetnije za Mostar – izjavio je Sultan bin Salman.

Princ se susreo i s mostarskim gradonačelnikom Ljubom Bešlićem te prošetao Starim mostom.

Na upit o potencijalnim ulaganjima njegove zemlje, kazao je kako je danas bilo riječi o tome iako je on vladin dužnosnik, a ne investitor.

– Ja ću se vratiti u svoju zemlju s idejama i prijedlozima koji će biti predstavljeni našem predsjedniku koji predvodi veliki investitorski tim u Saudijskoj Arabiji. Mislim da će Mostar postati dio njihovih poslova – izjavio je princ Sultan bin Salman bin Abdulaziz Al Saud.

Nakon šetnje Starim gradom za princa i njegovu pratnju upriličen je ručak.

One thought on “Saudijski princ s Bešlićem prošetao Starim mostom

  • srpanj 19, 2018 at 5:56 pm
    Permalink

    Beslicu jel te naguzi sultan ? Jebo ti on mater

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *