Sajam Good life 28. i 29. listopada u Mostaru

Malo vremena je preostalo do početka prvog Sajma za poboljšanje kvalitete življenja pod nazivom Good life. Agencija za PR i event management PRimera priređuje jedinstven sajam, dosada neviđen u Mostaru i široj okolici.

– Gdje smo, kamo idemo, težimo li pozitivnijim promjenama u životu?, vjerojatno ste se i sami zapitali. No, bilo da je riječ o vašim prehrambenim navikama, zdravlju i ljepoti, uspjehu u poslovanju, stilu i načinu življenja – sve što vas zanima doznat ćete na jednom mjestu na dvodnevnom sajmu u Mostaru, ako nam se pridružite 28. i 29. listopada na 6. katu Mepas Malla.

Sponzor Sajma Good life je Poliklinika Musa – centar vrhunske stomatologije već 30 godina. Poliklinika Musa specijalizirana je za protetiku, parodontologiju, ortodonciju, oralnu medicinu, estetsku stomatologiju i implantatologiju. U suradnji s Curaproxom na svom štandu će održati radionicu “Kako spriječiti I liječiti krvarenje desni?”

Posjetiteljima će demonstrirati pravilno održavanje higijene I darovati ih priborom za oralnu higijenu. Sajam za poboljšanje kvalitete življenja će vas raznovrsnom i zanimljivom izložbenom ponudom na štandovima te sa zanimljivim gostima, edukativnim sadržajima – predavanjima (poduzetnica Kristina Ercegović, nutricionistica Anita Šupe…), radionicama i reklamnom kampanjom, potaknuti na osmišljavanje kvalitetnijeg načina svakodnevnog života na području zdrave prehrane (masterchef Ivan Pažanin), prirodne kozmetike, općenito, aktivnog načina života (fitnes instruktorica I tv voditeljica Renata Sopek)…

“Ulaz na sajam, kao i svi ponuđeni, besplatni su za posjetitelje, a sponzori, izlagači i gosti priredit će promocije, degustacije, te posebne darove za posjetitelje”, naglasili su organizatori.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u izložbenom dijelu Sajma Good life više informacija mogu dobiti upitom na e-mail info@primera.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!