Sajam domaćih proizvođača u Super Konzumu Ložionička

Više od 20 domaćih kompanija predstavit će svoje proizvode na Sajmu domaćih proizvođača koji će se održati 25. i 26. marta pod pokroviteljstvom Konzuma BiH i Privredne komore Kantona Sarajevo. Cilj sajma jeste skrenuti pažnju na značaj kupovine i prepoznatljivosti kvalitete i jedinstvenosti domaćih proizvoda i usluga.

”Radujemo se nadolazećem sajmu koji već drugu godinu zaredom organiziramo u suradnji sa Privrednom komorom Kantona Sarajevo. Ovo je još jedna u nizu aktivnosti kojom želimo iskazati podršku domaćim brendovima i snažnu opredjeljenost za razvoj bh. privrede.  Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjim odzivom naših poslovnih partnera, ali i reakcijama kupaca koji daju podršku našim nastojanjima da promoviramodomaće proizvode i usluge.’’ istakla je Amra Karahmetović, PR Konzuma BiH.

Oba dana vikenda, svi posjetioci u periodu od 11 do 17 sati, uživat će u raznovrsnoj ponudi domaćih proizvođača koji svoje poslovanje zasnivaju na tradiciji i autohtonim proizvodima svoga kraja. Svoje proizvode predstavit će kompanije Centrotrans, Jukan, Bio medica, Terra prirodna kozmetika, Sinkro te drugi proizvođači iz različitih industrijskih oblasti kao što su otkup, prerada i pakovanje voća i povrća, ljekovitog bilja, meda, kafe, pa sve do rukotvorina, kožne galanterije i drugih domaćih djelatnosti.

Ne propustite 25. i 26. mart, Sajam domaćih proizvođača u Super Konzumu Ložionička, jer osim druženja imat ćete priliku razmijeniti poslovne ideje, ali i podržati bosnaskohercegovačku privredu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *