Sa 16 u zatvoru, a onda se pojavio on

Premda se nedavno našla na meti kritika medija i javnosti jer je objavila kratki video u kojem svojoj dvogodišnjoj kćerki nanosi ruž za usne, manekenka Elena Perminova ovih je dana u centru pažnje na Tjednu mode u Parizu.

30-godišnja ruska ljepotica stigla je na reviju Giambattista Vallija u prozirnoj čipkastoj suknji koja je u potpunosti otkrivala donje rublje.

Javnosti je pak puno zanimljiviji njezin privatni život, veza sa 27 godina starijim milijarderom Alexanderom Lebedevom s kojim ima troje djece. Naizgled vodi život iz bajke… Ima sve, radi ono što voli, o financijama ne mora brinuti, puno putuje, svaki slobodan trenutak posvećuje djeci, a s mužem se sjajno zabavlja. No, nije uvijek bilo tako.

Dok se danas za nju čuvaju mjesta u prvim redovima na najpoznatijim svjetskim modnim revijama, kao tinejdžerica je Elena upala u loše društvo i gotovo završila na služenju zatvorske kazne zbog dilanja droge. Detalji ovog trilera koji je preživjela nisu poznati, no Elena i njezin muž otvoreno pričaju o tom periodu njezinog života.

Perminova je odrasla u siromašnoj obitelji u Novosibirsku gdje su sestri i njoj primjerice slatkiši bila rijetka pojava. Zato je sa 16 godina odlučila napustiti dom, no upala je u loše društvo i u vezu s dilerom. Ubrzo je jednom klubu uhićena zbog dilanja i tko zna kako bi ta priča završila da nije bilo bivšeg KGB-ovog agenta Lebedeva. Iako je surađivala s policijom i dala im sve informacije koje su tražili, nije bila zaštićena. ‘Surađivala je s njima, ali skoro je ubijena’, rekao je Lebedev za magazin Time 2009.

Naime, diler kojeg je odala, prijetio joj je smrću, a policija joj nije mogla pružiti zaštitu pa je uskočio Lebedev koji je dobio pismo od njezinog oca i odlučio im pomoći.

‘U ruskom pravnom sustavu ne postoji nagodba s doušnicima niti zaštita svjedoka pa je osuđena na šest godina zatvora. Ja sam u tom trenu radio na kampanji za donošenje zakona o zaštiti svjedoka i njezin otac mi je poslao pismo. Upoznao sam njega i Elenu, no počeli smo hodati tek nekoliko godina kasnije’, rekao je Lebedev.

Lebedev joj je, kako je kasnije sama rekla, našao dobrog odvjetnika i spasio je, a u više ga je navrata nazvala svojim anđelom čuvarom. Ona je tad započela karijeru modela i fotografirala se za Playboy što joj mnogi zamjeraju, no sama kaže da ni za čim ne žali, a i put do visoke mode prešla je vrlo brzo. Paralelno je upisala i završila ekonomiju na sveučilištu u Moskvi, a onda je počela i bajkovita romansa s Lebedevim, medijskim mogulom i jednim od vlasnika lista Novaya Gazeta, kojeg je Forbes prije pet godina opisao kao jednog od najbogatijih ruskih biznismena.

Sretni par ima troje djece i oni su Eleni danas prioritet. Instagram ruskog mogula obiluje obiteljskim fotografijama na kojima je jasno kako se par sjajno zabavlja. Elena je u više navrata rekla da su oboje ljudi koji ne vole pažnju medija pa i svoj privatni život čuvaju za sebe. Uživaju, kaže, u mirnom životu, pecanju i obiteljskim putovanjima.

Manekenka se nametnula i kao jedna od najvažnijih ikona ruske street style mode, a neovisno o novcu Elena u svakoj kombinaciji pokazuje da ima stila. Svakako je opravdala nadimak koji su joj mediji dali – ‘moderna Pepeljuga’, prenosi Jutarnji.hr.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!