Red Carpet tim u BiH donio najnovije svjetske trendove

Poznati bosansko-hercegovački frizer, vlasnik Red Carpet frizerskih salona Miroslav Marjanović iz Mostara proteklih dana sa svojim Red Carpet timom boravio je na prestižnom svjetskom natjecanju u Barceloni odakle su u Bosnu i Hercegovinu donijeli najnovije svjetske frizerske trendove.

Povod za putovanje u jedan od najljepših gradova Europe bio je poziv da bude gost na događaju ”The Style Masters International Awards”, koji je postao nezaobilazan  događaj u međunarodnom frizerskom kalendaru.

Prestižan događaj

Godišnji natječaj koji organizira Revlon Prefessional nagrađuje talent najboljih svjetskih umjetnika kose tijekom “The Style Masters Showa”.

Filozofija koja stoji iza” The Style Masters Showa” je kreiranje kolekcije zasnovane na konceptu: jedna frizura – tri izgleda, koja pokazuje tehniku, stil, kreativnost i cjelokupni sklad. Ove godine Revlon Prefessional ide korak dalje uklapanjem boje u natjecanje. Frizeri i modeli su podijelili najveću pozornicu sa više od 600 kvadrata u izvedbi uživo koja je zapanjila i oduševila publiku s više od 800 četvornih metara multimedijskih zaslona. Međunarodni žiri sastavljen od najvećih imena iz frizerskog i modnog svijeta je izabrao pobjednika od devet međunarodnih finalista.

The Best Stage Performance Award je izabran glasanjem uživo tokom Style Masters Show od strane ostalih pobjednika iz drugih zemalja. Pored toga, kako Style Masters nastavlja da podržava novopridošle frizere, talentirani mladi ljudi imaju svoju kategoriju: The Young Talent Award.

Veliko iskustvo

Marjanović je utiske sa ovog natjecanja prenio za čitatelje Dnevnog list navodeći kako je ovo bilo posebno iskustvo, jer se radilo o 10. ”Style Masters Show” i zato što svake godine bude nešto novo, posebno i drugačije od prethodnih godina.

”Predstavljene su nove kolekcije frizura, noviteti u bojenju i oblikovanju kose te razne inovacije za nas frizere. Pobjednik ovogodišnjeg The Style Masters Show je Španjolska koja je bila i moj favorit.  Posebno mi je bilo zanimljivo predstavljanje nove kolekcije muških frizura American Crew, gdje je također bio izabran najbolji frizer za muškarce”, kaže Marjanović.

Dodaje kako je u živahnom i povijesnom gradu Barceloni prisustvovalo više od 5.000  frizera iz više od 70 zemalja. Iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i regiona prisustvovalo je oko 100 frizera koji su pored ”The Style Masters Show-a” mogli da vide mnoge znamenitosti Barcelone, kao i Dalijev muzej u Figuerasu, magičnu fontanu, La Rambla, park Guell, Casa  i Casa Mila mjesto u kojem su Gaudijeve ideje o jedinstvu umjetnosti i prirode najbolje ostvarene, Sagrada Familia, stadion Camp Nou, La Boqueria i Santa Caterina tržnice na kojima možete pronaći apsolutno sve.

Međunarodne edukacije

 ”Do sada je ”Style Masters Show” održan u Pragu, Rimu, Berlinu, Parizu, te Briselu gdje sam i ja sudjelovao, a meni najdraži je bio u Portugalu (Lisabon) gdje sam radio kao asistent.

Još uvijek se rado prisjećam tog nezaboravnog događaja gdje sam radio u backstagu s najboljim frizerima iz cijelog svijeta za oblikovanje, šišanje i bojanje kose”, kaže poznati bh. frizer.

Miroslav Marjanović je jedini frizer iz Bosne i Hercegovine koji se educirao više puta na Revlon akademiji u Španjolskoj i Italiji, te položio Master class i sve levele edukacije do sad.

Raduje se svim novitetima i edukacijama koje mu daju neizmjernu inspiraciju i pokreću ga da bude svakim danom što bolji u svom poslu. S.B.Š.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *