Ranjeni 49-godišnjak i dalje na aparatima

Saša Matoš, 49-godišnjak koji je ranjen iz vatrenog oružja u banjolučkom naselju Kuljani, i dalje je priključen na aparate za umjetno disanje u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Sve prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem muškarca S. M., koji je u subotu, 14. srpnja, zadobio prostrelnu ranu grudnog koša i ozljede abdominalnih organa, za sada su preuranjene, potvrđeno je u UKC.

Načelnik u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Darko Golić i glavni dežurni liječnik na Odjeljenju kirurgije Milan Simatović rekli su da je planirana dodatna dijagnostika.

Iz UKC su ponovili da je S. M. u subotu, 14. srpnja, u 19.45 sati dovezen sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banja Luka u hitnu prijemnu kiruršku ambulantu UKC-a, te da je hospitaliziran u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Iz banjolučke policije ranije je potvrđeno da je policija tog dana oko 19.20 sati uihitila N. Š. (65) iz Banja Luke zbog sumnje da je pucao iz pištolja na 49-godišnjaka u dvorištu njegove kuće u naselju Kuljani. Osumnjičen je Novica Šešum, a navodno je između njega i oštećenog izbila svađa oko korištenja zajedničkog bunara za vodu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *