Rahimić: Želimo igrače duže zadržati igrače u dobroj formi

Za sada je najvažnije da su svi igrači tu, nitko nije izrazio želju da napusti ekipu, a vidjet ćemo hoće li se situacija možda kasnije promijeniti, ocijenio je šef struke

Iako je polusezona završena, za igrače Veleža još uvijek nema pauze. Radi se, trenira, kako bi se koliko je god moguće duže ostalo u kondiciji. Uz one klasične treninge, tu je i teretana, a tek vikendom igrači imaju slobodno. U takvom ritmu će ekipa raditi do polovine mjeseca, 15-tog prosinca, a onda ide onaj pravi odmor.

– Želimo što duže zadržati igrače u dobroj formi kako bi smo što lakše i što prije prihvatili onaj pravi ritam na početku priprema. Za sada je najvažnije da su svi igrači tu, nitko nije izrazio želju da napusti ekipu, a vidjet ćemo hoće li se situacija možda kasnije promijeniti, rekao nam je trener Ibro Rahimić.
Dodao je kako novosti u rubrici odlasci-dolasci još nema.
– Naša je praksa kako sve do trenutka dok posao ne bude završen, ne izlazimo s nekim imenima. Napravili smo neke analize, fokusirano smo na dvije- tri pozicije, uspostavili smo neke kontakte, ali za sada je još uvijek rano pričati o imenima.

Ugostili omladince iz Visokog

Seniori i dalje rade, ali ne miruju ni omladinci. Tako je Omladinska škola FK Velež Muhamed Mujić ugostila svoje vršnjake iz Omladinske škole NK Bosna Visoko, koja je u Mostar doputovala u ekspediciji od skoro 200 članova, koju sa sačinjavali dječaci, roditelji, članovi obitelji i dio radne zajednice.
Osim zajedničkog druženja i ručka, gosti su dolazak u Mostar iskoristili kako bi posjetili Stari most i staru gradsku jezgru, dok je Mirza Laletović u ime kluba iz Visokog poklonio sliku Veležu, koju je na stadionu uručio šefu struke Rahimiću i šefu Omladinske škole, Igoru

Remetiću. U sklopu zajedničkog druženja odigrane su i utakmice između najmlađih selekcija na pomoćnom terenu. F. I.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *