Rahimić: Priliku će dobiti svi igrači

Nogometaši Veleža gotovo su potrošili i drugi tjedan priprema za iduću sezonu. Za četvrtak je najavljena i prva kontrolna utakmica koja dolazi relativno rano s obzirom da se radi o ranoj fazi priprema, ali će svakako biti dobra prilika da trener Ibro Rahimić prije svega na dijelu vidi novake, Fajića, Vehabovića, Biševca i Cvijanovića, ali još neke igrače koji su na probi.

– Još uvijek smo u ranoj fazi priprema, dio ekipe završio je liječničke preglede, dio ekipe će to obaviti danas, sutra i polako idemo, rekao je Rahimić pa se osvrnuo na test kontra viceprvaka BiH.

– Jeste da ova utakmica dolazi rano, ali je dobra prilika da vidimo ove nove igrače i neke koji su tu na probi. Manjih problema sa ozljedama imaju Fajić i Cvijanović pa su oni radili nešto slabijim intenzitetom, ali polako ulaze i oni u normalan ritam. Utakmicu protiv Željezničara ćemo iskoristiti kako bi smo vidjeli na djelu sve igrače s kojima raspolažemo u ovom trenutku. S obzirom da brojka prelazi dvije ekipe, imamo manji problem pa ćemo vidjeti, dodao je.

– Planirali smo kombinirati dvije postave jer se vodimo idejom da svi igrači moraju barem dobiti barem po 45 minuta, ali ćemo vidjeti kako ćemo to izvesti sa ovim ostalim igračima, kaže Rahimić.
On će već idućeg tjedna ekipu povesti u Fojnicu. Tamo će Rođeni ostati sedam dana, a u tom periodu najavljene su utakmice protiv tuzlanske Slobode i Mladosti DK. F. I.

Profesor Dogan održao predavanje trenerima

Prof. Mensur Dogan, jedan od predavača u Centru za edukaciju NS BiH održao je predavanje trenerima Omladinske škole Muhamed Mujić na temu ‘Prezentacija plana i programa rada, treninga, kontrola i analiza treninga Omladinske škole’.

“Izuzetno mi je drago da smo imali priliku ugostiti prof. Mensura Dogana, jednog od predavača u Centru za edukaciju NS BiH, koji je održao predavanje i prezentirao teoretski i praktično plan i program rada, način organizacije Omladinske škole sa kontrolom i analizom treninga. Siguran sam da će nam ovo predavanje biti od velike koristi u ispunjenju našeg cilja, a to je da Omladinska škola bude sve jača i organiziranija te da u budućem vremenu naša prva ekipa crpi igrače iz vlastite baze,  rekao je Igor Remetić, šef Omladinske škole.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *