Prosinečki: Nije ovo naša najbolja igra, ali tri boda su najvažnija

“Bila je ovo teška utakmica i znali smo da će tako biti. Znali smo da Sjeverna Irska igra dobro u Belfastu, pravili su konstantni pritisak, pogotovo u prvom poluvremenu, mi nismo bili ti koji igramo i bilo je teško igrati. Kroz jednu akciju smo dali pogodak, imali smo preko Džeke još jednu priliku, a sigurno je da sam više zadovoljan drugim poluvremenom jer smo bolje stajali na terenu. Na ovom terenu će teško bilo koja reprezentacija uzeti bodove. Sjeverna Irska dominira trkom i snagom, zbog toga su dominantni, čestitam mojim igračima na pobjedi jer tri boda su na kraju najbitnija”, kazao je Robert Prosinečki, izbornik BiH nakon utakmice sa Sjevernom Irskom.

“Čeka nas druga utakmica i mi ćemo pokušati popraviti neke stvari, imamo problema s igračima u odbrani i to nam je najveći hendikep. Ćivić nije u potpunosti spreman, nije trenirao i morat ćemo vidjeti šta ćemo uraditi za meč s Austrijom. Ovo nije bila naša najbolja igra i sigurno je da možemo bolje”, izjavio je Robert Prosinečki.

Prosinečki je objasnio da je Pjanić izašao iz igre zbog ozljede.

“Pjanić je izašao zbog povrede, moramo vidjeti što je s njim. Imamo puno problema s povredama i na kraju moramo biti zadovoljni s tri boda. Sjeverna Irska je danas dominirala, a mi smo pobijedili. To je tako u nogometu. Nekada igraš loše i pobijediš, a čestitam igračima na teškoj i napornoj utakmici”, kazao je Prosinečki.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *