Pronađeno tijelo Amara Ramića

Tijelo koje je u četvrtak pronađeno u šumi na lokalitetu Vršana kod Tuzle je tijelo Amara Ramića (21) koji se vodio kao nestao od 2. svibnja ove godine.

Nakon obdukcije tijela, urađena je i identifikacija, a članovi obitelji Amara prepoznali su njegovu odjeću, potvrdio je Amarov otac Mehmed Ramić.

“Tijelo je u tako lošem stanju da nije bilo moguće prepoznati da li se radi o Amaru, tako da ćemo konačnu istinu saznati tek nakon DNK analize”, rekao je Ramić.

Amar je iz stana u tuzlanskom naselju Brčanska Malta izašao 2. svibnja oko 16.30 sati. Obitelji je rekao da ide do grada i od tada mu se izgubio svaki trag. Pokrenuta je intenzivna potraga za njim u koju su bili uključeni Amarovi prijatelji, obitelj, građani, kriminalistička policija MUP-a Tuzlanske županije i Federalna uprava civilne zaštite.

Prema neslužbenim informacijama, nalaz obdukcije pokazao je da je uzrok smrti prostrijelna rana glave, te da tragovi pronađeni na mjestu događaja ukazuju da se najvjerojatnije radi o samoubojstvu,  a njegovo tijelo pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *