Pronađene maloljetnice koje su brutalno tukle i ponižavale vršnjakinju

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka identificirali su maloljetnice koje su fizički napale i nanijele ozljede četrnaestogodišnjakinji iz Banje Luke, a što je snimljeno na krajnje uznemirujućem videu koji se potom pojavio u javnosti.

One će se najvjerojatnije teretiti za počinjeno kazneno djelo zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje.

– Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka prekjučer su zaprimili prijavu i istog dana identificirali maloljetnice koje su u večernjim satima 14. listopada napale i ozlijedile 14-godišnjakinju. O svemu je obaviješten tužitelj za maloljetnike Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, pod čijim nadzorom, a u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u kaznenom postupku, će se poduzeti mjere i radnje na dokazivanju izvršenja kaznenog djela. Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica i dokumentiranja, dostavit će se izvještaj tužitelju, priopćeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Policija je reagirala nakon što je snimak dospio na Youtube, a nekoliko portala objavilo priču o ovom uznemirujućem događaju, jer ni žrtva ni njeni roditelji ništa nisu prijavili. Djevojčica je premlaćena u centru Banje Luke.

Na prvom snimku koji je objavljen na YouTubeu čuje se kako nasilnice djevojci govore da klekne i ispriča se, a na drugom videu je šutiraju nogama dok ona leži na asfaltu.

Još se ne zna tko je snimio video.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *