STRAVIČAN SLUČAJ PORED CESTE MOSTAR-ČITLUK: Pronađena mrtva beba, roditelji privedeni!

Tijelo bebe stare nekoliko dana, temeljem informacije Policijske uprave Grude, pronašli su pripadnici Sektora krim policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije

MOSTAR – Beživotno tijelo bebe u starosti od nekoliko dana pronađeno je, u srijedu 12. rujna, u selu Miljkovići pokraj Mostara.

Uzrok smrti bebe nije poznat, a u istragu su, kako neslužbeno saznajemo, uključene policije iz Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije. Roditelji bebe navodno su s područja Gruda pa su pripadnici Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačke županije iste predali na krim obradu kolegama u Mostar.

Tijelo bebe pronađeno je joko 10.45 sati, a pronašli su ga pripadnici Sektora krim policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, temeljem informacije Policijske uprave Grude.

– Na lokalitetu Kobilovača pored regionalne ceste R424 Mostar – Čitluk, pripadnici Sektora krim policije MUP-a HNŽ-a pronašli su beživotno tijelo novorođenog muškog djeteta. Na licu mjesta izvršen je očevid kojim je rukovodio dežurni tužitelj. Uprava policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije zajedno sa Tužiteljstvom Hercegovačko-neretvanske županije i u suradnji sa Upravom policije MUP-a Županije zapadno-hercegovačke, poduzima mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Da je u tijeku istraga potvrđeno je i iz Tužiteljstva HNŽ-a, ali nisu mogli otkriti nikakve detalje budući da se tek treba utvrditi kako je došlo do smrti bebe i zašto je ostavljena pored puta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *