Priprema se još jedna gitarijada

Muzički centar (MC) Pavarotti Mostar organizira četvrtu državnu Gitarijadu “Na putu za jug”, koja bi nakon rada selektivnog žirija, pobjednika dobila u dvije finalne večeri.
Nakon prijava, selektivni žiri će odabrati grupe koje će se predstaviti pred glavnim žirijem u finalnim večerima, 9. i 10. kolovoza na otvorenoj sceni MC Pavarotti Mostar.
Nakon dvije natjecateljske večeri i izbora pobjednika, gitarijada završava 11. kolovoza nastupom grupa Justin’s Johnson (CRO), Crossroad Blues Band (MK) i Emir & Frozen Camels (BiH).
Poziv je otvoren za grupe iz BiH, bez obzira na starosnu dob i glazbeno usmjerenje.
Ne mogu se prijaviti grupe koje imaju više od jednog objavljenog albuma, a potrebno je da grupa u svom sastavu ima gitaristu. Natjecanje preferira grupe, i nije predviđeno za samostalne gitariste i duete.
Zainteresirane grupe trebaju se javiti na e-mail: gitarijadamostar@gmail.com poslati – naziv grupe, grad ili mjesto odakle dolaze, kraću biografiju, audio ili video snimak (audio mp3 format, profesionalni ili demo) i kontakt (e-mail i telefon).
Što se tiče nagrada, prvoplasirana grupa će biti nagrađena trodnevnim snimanjem singla u studiju “A” MC Pavarotti, a predviđene su i nagrade za najboljeg gitaristu, basistu, bubnjara i pjevača.

Krajnji rok za prijavu je 30. lipnja, priopćili su iz MC Pavarotti.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *