Prijave za tečajeve engleskog jezika u tijeku

Certifikat koji svaki polaznik dobije po završetku razine C1 (advanced level) međunarodno je priznat, izdan od strane El Roi Instituta i na engleskom je jeziku

Centar za osobni i profesionalni razvoj Lpr i El Roi, europski centar obrazovanja nastavljaju s edukacijom engleskog jezika na području Hercegovine.

Projekt je pokrenuo El Roi, Europski centar za obrazovanje iz Londona, s Balkanskim predstavništvom u Pirotu, a projekt je prisutan u 35 zemalja Europe.

Edukacija

U posljednjih 10 godina El Roijeve besplatne obrazovne programe je pohađalo preko 100.000 polaznika. Edukacija uključuje sve kategorije društva, s posebnim naglaskom na uključivanje marginaliziranih i socijalno ugroženih skupina društva u obrazovni sustav, kako u Bosni i Hercegovini, tako i šire.

Tečajevi su organizirani sukladno Europskom referentnom okviru za jezike (CEFR) a podrazumijevaju razine od A1 (beginner level) do C1 (advanced level). U Mostaru se ovaj projekt održava već tri godine u kontinuitetu, a cilj je omogućiti jednak pristup obrazovanju, pružiti najbolje metode poučavanja, motivirati i potaknuti polaznike na usvajanje vještina koje će im prije svega pružiti kontinuiran napredak kroz neformalno obrazovanje. Ono što je bitno naglasiti jeste da svi oni koji spadaju u socijalno ugrožene skupine društva imaju pravo na besplatan tečaj engleskog jezika. Oni koji ne spadaju u ovu skupinu, plaćaju mjesečnu članarinu za tečaj 27 km.

Certifikat koji svaki polaznik dobije po završetku razine C1 (advanced level) međunarodno je priznat, izdan od strane El Roi Instituta i na engleskom je jeziku.

Osim tečaja općeg engleskog jezika polaznici se odsada mogu prijaviti i na tečajeve konverzacije, poslovnog engleskog jezika, engleskog jezika za djecu, kao i na individualni tečaj engleskog jezika. Novost su i upisi na talijanski i njemački jezik.

Prijave

Prijave se vrše preko stranice www.centarlpr.com, a dodatne informacije mogu se dobiti i na službeni email lpr.mostar@gmail.com. Koordinator projekta i kontakt osoba za područje Mostara i područja Hercegovine je profesorica Dražena Bošković, priopćeno je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!