Prekinuta hitna sjednice Skupštine Sarajevske županije

Hitna sjednica Skupštine Sarajevske županije prekinuta je nakon što je premijer Adem Zolj s dnevnog reda povukao nacrt proračuna.

Nakon stanke, zastupnici Stranke demokratske akcije (SDA) nisu se vratili u salu pa je Elmedin Konaković koji je predsjedavao sjednicom, pojasnio da je sjednica prekinuta.

„Nastavljamo prvu hitnu sjednicu i konstatiramo sljedeće: Legalno je da predsjednik vlade Zolj povuče točku s dnevnog reda. Zaista izražavam žaljenje jer ulazimo u problem financiranja akademske zajednice, kao i svih drugih projekata koji očigledno i pred dobre volje većine, zbog povlačenja ovog materijala, neće biti financirane“, kazao je Konaković, dodavši kako nikakvih pravnih razloga za povlačenje nije bilo.

Podsjećamo, zastupnici Skupštine Sarajevske županije su trebali razmatrati Nacrt proračuna Sarajevske županije za 2019. godinu, koji iznosi 928.370.876 maraka.

One thought on “Prekinuta hitna sjednice Skupštine Sarajevske županije

  • studeni 20, 2018 at 8:52 pm
    Permalink

    U strahu su velike oči, a i brze noge. Ovaj put brze noge SDA-ovaca neće pomoći – policija, sudovi i narod će reči svoje za sva vremena!

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *