Predsjednik Studentskog zbora proglasio Komšića ‘personom non grata’

Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Marko Džoić nazvao je novoizabranog člana BiH Predsjedništva Željka Komšića ‘personom non grata’ te je potvrdio kako je vodstvo Studentskoga zbora u utorak odbacilo njegovu ‘ponudu’ da im dodijeli ured koji je u Mostaru koristio Dragan Čović.

“Takve nas stvari ne zanimaju od nekoga tko se lažno predstavlja kao Hrvat, a napose kao predstavnik ovoga naroda. On je za nas persona non grata i naravno da ćemo odbiti ako bude i stigla takva ponuda”,rekao je za Hinu Džoić. On je potvrdio kako je tijekom dana održana sjednica vodstva Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru koje je jednoglasno odbacilo mogućnost da se susretnu s Komšićem jer ga smatraju nelegitimnim, nametnutim hrvatskim predstavnikom.

Džoić je pojasnio kako međutim još uvijek nisu službeno dobili bilo kakvu ponudu od samoga Komšića.

Novoizabrani član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić danas je potvrdio kako kani ispuniti obećanje dano u predizbornoj kampanji o zatvaranju ureda hrvatskog člana državnog vrha u Mostaru, što ga je tamo tijekom svog mandata otvorio Dragan Čović, a sredstva koja su izdvajana za održavanje tog zdanja bit će preusmjerena za financiranje potreba mostarskih studenata.

7 thoughts on “Predsjednik Studentskog zbora proglasio Komšića ‘personom non grata’

 • listopad 9, 2018 at 10:31 pm
  Permalink

  Slinavi decko je bio u tatinim mosnicama kada je Zeljko Komsic branio i vasu Bosnu i Hercegovinu dragi moji bosanski Hrvati, najstariji Bosanci. U to ratno vrijeme “veliki vodja” i demagog Covic postaje “gonic robova iz Soko tvornice a danas se svesrdno bori da mu se ne operuzuju kladionice sto ce sada biti neizbjezno. Cuj, konstitutivnost naroda a HDZ ima trecinu udjela u vlasti a sestinu stanovnistva BiH.
  Pateticno za “promicatelja europski vrijednosti” koji uziva milionske dobiti od neoporezovanih kladionica u Covicevom vlasnistvu. Kruh je operezovan a kocka nije!! Obogatio se kraduci a vama mazuci oci sa velikohrvatstvom.

  Reply
 • listopad 9, 2018 at 11:15 pm
  Permalink

  Smrt FASIZMU(bih).!!
  Sloboda narodu.!!

  Reply
 • listopad 9, 2018 at 11:48 pm
  Permalink

  Mali misu Ko si ti da dajes proglase slino jedan kad te stetnem dobices po usima ne radi komsica nego radi bezobraznisti koje ti poene kupis najebo si misu

  Reply
 • listopad 10, 2018 at 2:26 am
  Permalink

  Po cemu si ti pravi a Komsic lazni Hrvat I tko izdaje certificate?

  Reply
 • listopad 10, 2018 at 9:09 am
  Permalink

  Da je crni đava,bolji je od Čovića,ovaj mali mi liči na nekog ,,peška,,

  Reply
 • listopad 10, 2018 at 9:24 am
  Permalink

  Balavce,slinavko,

  Imas ti dobrog U ucitelja. I on je ugladen i nosi cvike i kravatu kao ti, pun para i ”pravi Hrvat”
  Ko vam je dao potvrdu za ”pravo hrvatstvo”? ustase ili psihijatar.
  Bagro neljudska, jebo covjeka koji ne voli svoju zemlju. Istjerali ste nas, izgladnjivali, ubijali ali nikad necete ubiti nas patriotizam i ljubav za nasu zemlju Bosnu i Hercegovinu.
  Dijete drago cime se ti bavis,Zeljko je pravi patriota ove zemlje i njemu nije bitno ko je ko za razliku od vas ”Hrvata” Stavljam vas po navodnike. Uzmi istoriju i procitaj

  Reply
 • listopad 10, 2018 at 10:20 am
  Permalink

  Tacno peder iz zape hercegovine trebaga namlatit dobro i protjerat iz naseg Mostara.

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *