Pred publikom izbičevao suprugu, a onda je u nesvijesti ostavio na milost i nemilost krvožedne rulje (VIDEO)

Iz zabačene pokrajine sa sjevera Indije procurila je gnjusna snimka bičevanja 2′-godišnje koja je cijelo vrijeme tijekom torture bila zavezana sa stablo. India Today navodi da je seosko vijeće zbog preljuba osudilo jadnu ženu na 100 udaraca bičem, a izvršitelj kazne bio je – njezin suprug!

Mlada djevojka je negdje u veljači navodno pobjegla od svog supruga i s ljubavnikom otišla u kuću njegovih rođaka. Međutim, suprug ju je pronašao, te joj poslao pismo u kojem je napisao da će joj sve oprostiti samo ako se vrati kući. Nažalost, naivna djevojka mu je povjerovala, ali umjesto supruga u mjestu Bulandshahr dočekali su je članovi seoskog vijeća koji su je osudili na bičevanje…

Suprug se očito nije previše bunio i s velikim zadovoljstvom je išibao vlastitu suprugu s kožnim remenom. U jednom trenutku mu je zasmetala jakna, pa se skinuo u majicu i nastavio iživljavati na ženi koja je u jednom trenutku pala u nesvijest. Da stvar bude gora, psihopat je svoju vlastitu suprugu ostavio na milost i nemilost krvožedne rulje koja je poslije ‘predstave0 ženu seksualno zlostavljala. Navodno je bilo i pokušaja silovana.

– Ništa ne govori policiji – urlali su divljaci ženi koja je svako malo dolazila k sebi i padala u nesvijest.

Srećom, snimka je ipak došla u ruke policiji koji su ubrzo organizirali akciju i uhitili 18 ljudi među kojima su članovi seoskog vijeća, ali i suprug djevojke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *