PRAVILI PROBLEME: Zaštitar opomenuo gosta pa ga propucao u nogu

Mihajlović je prišao jednom društvu i opomenuo ih da ne prave probleme, a zatim je napao Ognjena Vukovića. Udario ga je drškom pištolja po glavi i prema njemu ispalio dva hica. Pogodio ga je u natkoljenicu, a metak je prošao kroz nogu i ranio konobara Stefana Pavlovića

BANJA LUKA – Nemanja Mihajlović (24) iz Banja Luke pucao je iz pištolja među više od 100 gostiju i teško ranio Ognjena Vukovića i Stefana Pavlovića, navedeno je u optužnici protiv njega koja je pročitana na početku suđenja u banjolučkom Okružnom sudu.

Prema optužnici sve se dogodilo u prosincu 2015. godine u nekadašnjem kafiću “Zadatak-Rješenje” gdje Mihajlović radio kao radnik osiguranja. Međutim, većina svjedoka koji su svjedočili u ovom slučaju istakli su da nisu vidjeli sporni događaj.

Bivši konobar u spomenutom kafiću Nikola Čolić kazao je da je bio u skladištu kada je čuo pucanj.

– Kada sam izašao vidio sam da je neka gužva i haos. Nisam vidio što se desilo. Znam da je konobar ozlijeđen, rekao je Čolić koji je na podsjećanje tužitelja potvrdio da je prije pucnjave ipak bio u šanku i vidio veselije društvo od oko desetak momaka koji su se penjali na stolove i lupali čaše.

Ivana Kodžo prisjetila se da je tu večer upoznala optuženog Mihajlovića koji je radio kao osiguranje u kafiću.

– Na početku večeri nije bilo problema. Kasnije sam čula nešto kao pucanj, ali nisam odmah znala što je to. Tek kada su ljudi počeli da istrčavaju shvatila sam da je problem, kazala je Kodžo.

Potvrdila je da je te večeri oko 23.30 vlasnik kafića došao do Mihajlovića i njegovog kolege u osiguranju i šaljivo rekao “vas dvojica bi mogli imati posla”.

Prema optužnici Mihjlović je 27. prosinca 2015. godine pola sata iza ponoći sukobio se s Ognjenom Vukovićem koji je bio u društvu koje je pravilo probleme. Mihajlović je, kako se navodi, prišao tom društvu i opomenuo ih da ne prave probleme, a zatim je napao Vukovića. Udario ga je drškom pištolja po glavi i ubrzo prema njemu ispalio dva hica. Pogodio ga je u natkoljenicu, a metak je prošao kroz nogu i ranio konobara Stefana Pavlovića.

Optužnica protiv Mihajlovića podignuta je u srpnju, a tereti ga za izazivanje opće opasnosti, nanošenje teških ozljeda i nedozvoljeno držanje oružja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *