Potrage za nestalim osobama

Policija u Gradišci već treći dan traga za nestalim Fuadom Mujadžićem i poziva građane da, ukoliko o njemu imaju bilo kakva saznanja, to odmah prijave najbližoj Policijskoj postaji ili telefonom na 122. Policijska uprava Gradiška dostavila je fotografiju nestalog Mujadžića i poziva građane da, ukoliko ga primijete, odmah obavijeste policiju.

Nestanak Mujadžića, koji je od kuće u Ulici Vladimira Čvorovića otišao u petak, 10. studenog, policiji je prijavljen narednog dana od kada i traje potraga, priopćeno je iz Policijske uprave Gradiška. Prema izjavi članova obitelji koji su prijavili nestanak, Mujadžić je visok 165 centimetara, slabije tjelesne konstitucije, proćelav i sijed, plavih očiju, ovalnog lica sa izraženom donjom vilicom. Pri odlasku od kuće na sebi je imao crnu jaknu, maslinasto zelene pantalone, cipele boje kože i plavu kapu.

Fuad Mujadžić

Još se traga i za nestalim Mlađanom Lazićem (70) iz Prijedora, koji je posljednji put viđen u četvrtak, 2. studenog, kada se nije vratio kući na adresu stanovanja. Kako su policiji kazali članovi obitelji, nestali je visok oko 175 centimetara, srednje tjelesne građe, sijede kose, a pri odlasku od kuće navedenog dana, na sebi je imao crnu kožnu jaknu i plave hlače. Također je nosio zaštitne naočale, dok je ispod oka imao vidni krvni podljev – hematom.

Mlađan Lazić

– Mole se građani da, ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju bilo kakvu informaciju o njenoj mogućoj lokaciji, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozovu servisni broj 122, apelirali su iz PU Prijedor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *