Postavlja se novi krov na školu u Blagaju

Proteklog tjedna krenuli su radovi na rekonstrukciji krova Osnovne škole Blagaj. Radove vrši građevinska tvrtka Amitea d.o.o. iz Mostara, a rok izvođenja radova je 60 dana.

Naime, najstarija obrazovna ustanova u Bosni i Hercegovini će, zahvaljujući sredstvima koje je osigurala Vlada HNŽ, dobiti krov, kojega do sada nije ni imala, dok će se sredstvima Grada Mostara u učionicama obnoviti podovi. Nakon ovog projekta, nastavit će se i zamjena preostalog dijela otvora, po projektu Fonda za zaštitu okoliša HNŽ-a.

Kako je i ranije kazano iz ove škole, obzirom da su radovi u tijeku, nastava će se odvijati po ustaljenom rasporedu te da se raspored može mijenjati, ovisno od vrste radova, ali nikako na štetu djece i nastavnog procesa.

”Drago nam je što su vlasti prepoznali značaj identitetske ljepotice, Osnovne škole Blagaj te što je i njena obnova došla na red. Nastava se odvija po uobičajenom rasporedu, a ukoliko bude potrebe, zarad radova, za promjenu rasporeda, učenici će biti na vrijeme obaviješteni”, kazao je Zlatko Čerkez, ravnatelj OŠ Blagaj.

Iz škole se raduju što će učenici i nastavno osoblje, nakon dugo vremena, boraviti u novoopremljenim suvremenim prostorijama.

Dnevni list

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *