Ponovno će se raspravljati o određivanju pritvora policajcu koji je ranio Žanela Pucu

Županijski sud u Mostaru uvažio je žalbu Županijskog tužiteljstva na Rješenje o odbijanju produženja pritvora Općinskog suda u Mostaru u kaznenom predmetu protiv Ninija Pehara iz Mostara koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda, te je Rješenjem ovog suda predmet vraćen na ponovno odlučivanje Općinskom sudu u Mostaru, potvrđeno je u Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjećamo, policajac Nini Pehar (30) koji je 10. lipnja uhićen zbog ranjavanja boksera Žanela Puce (32) u Mostaru pušten je na slobodu nakon što je mjesec dana proveo u pritvoru.

Žanel Puce

Nakon što je Općinski sud odbio prijedlog Tužiteljstva za produženje pritvora, postupajuća tužiteljica je u zakonskom roku uložila žalbu na isto, a ista je uvažena od strane Županijskog suda Mostar pa će se ponovno raspravljati o određivanju pritvora prema osumnjičenom.

Teško ozlijeđeni Puce, podsjećamo, pronađen je u svom automobilu u mostarskom naselju Balinovac.

Slučaj su policiji prijavili prolaznici, a dolaskom na mjesto događaja policijska patrola zatekla ga je u vozilu Mini Coupe s vidnim povredama na tijelu, posebno u predjelu nogu, nakon čega je odmah prevezen na CUM Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Puce je i danas na liječenju u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, a nedavno je u telefonskom razgovoru za Dnevni list, rekao kako ne može vjerovati da je osumnjičeni već nakon mjesec dana provedenih u pritvoru, pušten na slobodu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *